zeyatmaz Park yatak alacağım. Ama iç yatağına bi türlü karar veremedim. İnternetten sipariş vereceğim. Bazı yataklar zamanla çukurlaşıyomuş. Yatakta önemli bişey. Heleki bebişler için . Böyle bişyle karşılaşmamak için tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim.
birkucukatahan zeyatmaz ben normal sallanan ahşap beşik kullanıyorum civilden almıştım park yataklar bana göre hantal ve büyük geliyo 🌸
[silindi] zeyatmaz Maxi cosi coton thermo aldım ben memnunum. Hafif bir çökme oluyor illaki ama çarşafını düzeltirken yatağı da düzeltiyorum geçiyor. Çok sert yataklar olmadığı için o kadar çökmeyi normal buluyorum rahatsız edici boyutlarda değil. Hangi marka alırsanız alın pamuk ve sünger yatak olduğu için çökme olacaktır.
zeyatmaz birkucukatahan bnde şuan ahşap beşik kullanıyorum ama kızım 10 aylık oldu artk dört dönüyor yatak içinde oyüzden küçük oluyor
Banum Park yatagimizi e-bebekten joie marka almistik. Ayni sekilde ic yataginida yine e-bebekten aldik. Pamuklu olmasina dikkat ettim. Suan 15 ayligiz ve 10 aydir kullaniyoruz. Herhangi bir cokme vs olmadi cokta memnunum
zeyatmaz Banum 5 cm gibi ince olanlardanmı yoksa daha kalınlardanmı. Normal bizlerin kullandığı yatak gibi mi
zeyatmaz Sakura-chan süngerde sağlıklı değilki. Terletir. Kızımın da alerjisi var. Pamuktan başka bişey kullanamıyorum
Meryu zeyatmaz Wee bendeki de bundan.henüz açmadım paketi şuan başka beşikte yatıyo 3 4 aylık olunca parkyatağa geçiricem
nyesim zeyatmaz n11de gelişim yatak var pamuk, çok memnunum. Kızım resmen rahat etti yatağı aldıktan sonra. Çökme de yapmadı aylardır tavsiye ederim
Wee zeyatmaz kesinlikle kraftın calipso elitini al derim bu beşik modeline ait yataşın yatağı var hem rahat hem hava aliyo çocuğu sıkmıyo.beşik ayaklı sallayabılıysn.dönencesi de var kullanışlı ben çok memnunum
Elifdursun zeyatmaz merhaba almadıysanız özelden konuşabilir miyiz ben park yatak aldım ama Bebeğim bir türlü kullanmadı satmak istiyorum alan olursa
Thelefant zeyatmaz merhaba Kanz'ın pretty soft modelini kullanıyorum ben de beşik olarak. Yatağını da ebebekten Yataş-Kraftın visco park beşik yatağını aldım çok memnunum.