subatmasali Lütfen çevremdekiler sütten böceklenmiş diyor bu ne demek ne bunlar 6 aylık 3 gün önce avokado yemişti süt ve mama alıyor
gencmom_ subatmasali resim yok ama büyük ihtimalle avokado yediğinden dolayı onu çıkarmıştır doktoruna atarsanız daha net cevap alabilirsiniz
2boymommy subatmasali ben resim görmedim ki canim niye mahcup oluyorsun tiksinen bakmasin sonucta hepimiz her gün görüyoruz 😂
[silindi] Rahatsız edici (dışkı görseli vb.) ve bebeğinizin mahrem bölgelerinin göründüğü fotoğraf paylaşılması yasaktır. Attığınız görsel bu sebepten dolayı silindi🌺
ejdermeyvelilahmacun subatmasali benim bebeğimde de muz yediğinde oluyor. Fazla lifli gıdalar yiyince oluyormuş ve normalmiş.
HurremSultannn subatmasali bişey değil ya olur öyle seyler. hatta balgam bile çıkabilir. Kan yada kurt yoksa korkma
gencmom_ subatmasali tamam avokado yediği için onu çıkarmıştır endişelenme eğer ki yarın yedirme tekrar olursa doktora getirin Test yapsınlar
AyseSerraMoms subatmasali şu anlattığınız gibi bende de olmustu cok telaslanmistim doktora goturup kaka tahlili vermistim bisey cikmamisti yediigndendir bence muz vermistim bende 1 2 gun önceden ondan olmustur demisti doktorumuz bizee
subatmasali gencmom_ ama 3 gün oldu muz ve avokado yemişti artık yedirmiyorum erken olduğu kanaatine vardım ve tuvaletini yapmıştı yine böyle şeyler vardı
ejdermeyvelilahmacun subatmasali canım o kurt değil korkma. Muzun içindeki siyah şeyleri sindiremiyor bebek. Öylece geri çıkıyor
HurremSultannn subatmasali kurt kız küçükken hiç kurtlanmadin mi😂 küçük küçük beyaz hareket ediyor dkdkdkd
Aryaderin subatmasali için rahat olsun lifli şeyler öyle yapıyor kimseye kulak asma bişey aklına takılırsa direkt doktora sor herkes çok bilmiş çünkü
subatmasali Aryaderin çok teşekkür ederim ama 3 gün önce yemişti hatta 4 yedikten sonra tubaletleri böyle ama kurt diyince çok korktum