miniklerle1 Kızlar 3 yıllık evliyim ama korkumdan ilk kez bugün kullanmaya başladım düdüklüyü. Etli nohut pişiyor, 15.40ta koydım ocağa. Şimdi ötmeye başladı ne yapmam lazım havasını ne zaman çıkarayım kapayıp ? 50 dk falan pişecekmiş kaçta kapatayım altını
_Bihterziyagil_ miniklerle1 canım zaten pişince nohut kokusunu alırsın bende öyleydim bilmiyordum korkuyordum Nohut kokusunu alınca kapat altını kendi kendine havası çıksın sonrs dikkatlice havasını kontrol et nasıl düdüklün bilmiyorum ama sonra aç bi bak pişmiş mi kaşıkla böl bakalım sert mi yumuşak mı evlendigim ilk zamanlar 40 defa açar kaptırdım düdüklüyü pişmemiş diye 😂😂😂😂
acelyamm otmeye baslayinca altini kisik atese aldiniz degilmi? kisik atese aldiktan sonra pisme suresini ayarlayacaksiniz kac dakika pisircekseniz pisirip altini kapatcaksiniz havasini siz cikarmayin kendisi cikar ocakta alti kapali sekilde beklesin korkuyorsaniz
miniklerle1 acelyamm Kısık ateşte şuan. 5 dk önce ötmeye başladı ya , o saatten itibaren mi 40-50 dk kalacak yani?
miniklerle1 _Bihterziyagil_ Burnum da koronadan sonra tam koku almıyor canım ama 😂😂 Bi 15 dk sonra falan kapatırım altını hava kademeli olarak çıkıyormuş bunda zaten düğmeden😅
acelyamm evet aynen oyle. 50 dk sayarsiniz sonra bekler havasi cikinca bi acarsiniz pismemisse bi 10 dk daha pisirir ayarlarsiniz. ha bu arada havasinin ciktigini anlamak icin sakin kapagi birden acmayin olurmukapagin uzerindeki. dugmeyi yavasca cevirir icinde hava kalmismi bakarsiniz.oten yerde saga sola cevrilen bir dugme olmali duduklunuu bilmedgm icin nokta atisi yapamiyorum
miniklerle1 acelyamm evet evet düğme var korkmazın düdüklüsü bu ama korkumda mutfağa giremiyorum neredeyse şuan ahahah 😂 şu yemeği sağ Salim pişirebiliraem bundan sonra hep kullanırım inş 😂
Deletedmom_112 miniklerle1 korkma kız düdüklü tencere candır, hele 2. Çocuktan sonra zaman kısıtlı olduğu için benim kurtarıcım oldu, haftada en az 2 3 kez kullanırım,
_Bihterziyagil_ miniklerle1 😂😂😂ayy kendimi gördüm sende valla yaa pişene kadar kapat aç kapat aç 😂😂ben öyle yapardım 😐🥺ögreten de olmazdı😏😏😏😑
miniklerle1 _Bihterziyagil_ 😂😂😂 Ay neyse ki hiç bir sıkıntı olmadı havasını çıkartırken çok düşündüm yapsam mı yapmasam mı diye ama eğilerek çıkardım havasını korkumdan😂😂😂
miniklerle1 acelyamm şükür sorun yok 😂 kolaymış meğer ya çok güzel pişti ama ben suyunu çekecek sanıp bir tık fazla koyunca full su olmuş yemek 😂😂
eraysen miniklerle1 ayy korkutmak gibi olmasın siz yine eğilin korkuyorsanız ama eğilmek çare olmuyor 🙄