Zeynepmustafa5763 Hastaneye gittik ve takip ediyorum zaten hemşire anneme demiş 9 aylik aşısı var torunun ve kan alınacak yarın gelin diye 9 aylik olupta kan verip aşı vs yapan var mı neden kan veriliyor bilgisi olan varsa söyleyebilir mi ?
Elfgrn Zeynepmustafa5763 bazı ay aralıklarinda kan takibi istenir bazen 6. Bazen 9. Bazen 12. Ayda istenir muhtmeeln genel kontrol için istemişlerdir. 9 ay aşısı da kızamık aşısı ülkede artan göçmenlerden dolayı bulunduğunuz bölgede çok varsa bu insanlar erkenden 9 ayında yapıyorlar. Tabi bu size kalmış istemiyorum 12. Ayında olması gerektiği zamanda olsun derseniz o zamanda olur.
Cansuu6155 Zeynepmustafa5763 normalde aşı takviminde gözükmüyor ama 9 ay aşıları ülkemize gelen yabancı uyruklu insanlardan bulaşan virüslere karşı sağlık bakanlığı tarafından ilave dozlar çıkmış ve onlar yapılıyor. 9 ayda rutin olabilir kan değeri için
K2C2 Zeynepmustafa5763 9. Ay hemogram testi biz de yaptırmıştık kan durumuna bakıyor doktor iyiyse kan ilacını kullanmayı bıraktırıyor bizim sınırdaydı şu an 13.5 aylık hala kullanıyoruz hatta gündeme 2 ye çıkartmıştı doktor 9. Ayda
Zeynepmustafa5763 K2C2 evet bilmiyorum yani doktor devam edin vs tekrar yazmadı her doktor başka tedavi uyguluyor sanırım