edaaksoy00 muzicelerim2 görümcem hep ordan alışveriş yapar kızım içinde 15 tane falan elbise almıştı o siteden güzel geldi
Ozra muzicelerim2 geçenlerde keşfettim çok güzel kaliteli kızıma yazlık takımlat aldım devamıda gelecek alışverişimin☺️
asrinhatasi muzicelerim2 kendiniz için 1 beden küçük, bebiş içinse 1 hatta 2 beden büyük alın bebekte kalıpları dar ama bayan giyim kısmında kalıpları geniş. ben ordan çok alışveriş yaparım 3 4 senedir. Orta kalite güzel şeyler var.
Rum Herşeyimi ordan alirim. Bebek icin 2 beden buyuk alman lazim bazi seylerde. Kendin icinde ben s giyiuorum bedenime gore alıyorum. Pantalonlarda bedenlee dar oluyo genelde. Urunleride cok kaliteli
LadyGaddar Hanımlar ürünleri çok güzel görünüyor ama çok çok ucuz geldi bana,oyuzden korkup sipariş vermemiştim, sipariş verip sorun yaşayan var mı acaba
lidokain LadyGaddar yoo ürünler kaliteli fiyat performans ürünü. Öyle dolandırma flan yok . Kapıda ödeme seçeneğinde var zaten. Ben severek aliyorym. Beden konusunda yorum yapamam kişiye göre değişir. Hiç öyle hepsi geniş veya hepsi dar diyemem. Ürüne göre değişir bu