gulbahar28deniz Merhaba bebeğim 5 aylık bugün lokal anestezi ile sünnet oldu fakat sünnetten sonra ateşi yüksek. Sünnet sonrası benim gibi aynı durumu yaşayan oldu mu? Buradaki sağlık çalışanları normal diyor ama çevremde kime sorsam ateş olmadığını söylüyorlar.
acelyamm gulbahar28deniz Ya usuttu ya enfeksiyon kapti Allah korusun. benim oglum sunnetten bir sonraki sabah 38 dereceydi atesi. Amipli dizanteri olmustu. sunnetle alakasi varmi bilmem. Cok gecmis olsun
Bebegim3535 gulbahar28deniz doktorumuz bize sünnet ateş yapmaz demişti. Oğlumda olmadı da. Önceden gelen bir hastalık olabilirmiş acaba yemi belirti gösteriyor olabilir
gulbahar28deniz Hcmy_ Bilmiyorum ya çok korktum doktorda ya uyku ilacına yada lokal anesteziye alerjisi var demek ki dedi ama çokta tatmin olmadım
gulbahar28deniz acelyamm Teşekkür ederim cevabınız için bizim operasyondan çıkar çıkmaz ateşi çıktı doktorlarda ilaç alerjisi olduğunu söylediler ateş düşürüce verdiler 1 2 saate düştü ama tekrar çıkar diye korkuyorum.
gulbahar28deniz Bebegim3535 Bize ilaç alerjisi olduğu için böyle tepki verdi dediler ama bilmiyorum çok tatmin olmadım bende
gulbahar28deniz Setenay10 Operasyon öncesi kanlarına bakıldı herşey normal çıktı. Bilmiyorum neden oldu böyle ilaç alerji yaptı dedikler sadece
yenianne01 gulbahar28deniz benim oğlanın ateşi oldu ama canım sünnet olduğu anda ilk iki dişi çıktı 38 geçmedi şükür ve doktorumuz dedi Ateş olur günde 4 kere dolven ver dedi
gulbahar28deniz yenianne01 bizimde operasyondan çıkar çıkmaz ateşi yükseldi hemen çok korktuk. İlaca karşı reaksiyon gösterdi dediler