Winnithepooh Sarecimm merhaba uçlardan ayrı birkaçını satmak düşünür müsünüz bende Chicco var makina uçlar vardı satmıştım şimdi sumkuremiyor oğlum ve üç lazım ayrı satarsaniz üç dört tanesini kaça olur acaba kargosuyla uygun olursa almak isterim
Sarecimm Bebeğim büyüyor ve elimde bir sürü sıfır ürün var, ihtiyacı olan birinin işimi görsün diye ekliyorum, uygun fiyata vereceğim
sedaulucay @“Sarecimm” Sarecimm merhaba 2 aylık bebeğim için istiyorum satılık mı? Fiyat nedir? Nasıl iletişim sağlayabiliriz?
Sarecimm sedaulucay dolap ya da instagramdan ulaşabilirsiniz @aysebulutuysal ikisinde de kullanıcı adım
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Sarecimm merhaba renkli halkaları ve top olan basketli oyuncağı alan almadıysa alabilir miyim dolap adınız nedir
Sarecimm kafamdakifazlalik banyo filesini kargosunu ödeyene gönderebilirim, küvet de var elimde beraber isteyene yine uygun bişey yaparım
Sarecimm metoliii sadece bir kez kullanıldı, kızımın ayağına dar oldu yıkadık kaldırdık ama kullanılmadı yani
kafamdakifazlalik Sarecimm kargosunu ben hallederim gardropstan alırım siz fiyatını söyler misiniz rica etsem