Kızlar galiba dolandırılıyorum benim tarifemin süresi bitmek üzere vodafonluyum geçebileceğim tarife bulunamadığı için Vodafone aramıştım görevli kız o işi dijital asistan yapıyor ben burdan göremiyorum on beş gün bekleyelim yeni tarife önerisi gelene kadar demişti. Bugün 0850 484 10 79 numaralı telefondan arandım. İnternet paketimin taahhüdünün dolduğu ve yeni faturanın 495 TL üstü olacağı, Digiturk paketi içeren kampanyayı seçersem aylık 269 TL’ye taahhüdümün 1 yıl uzayacağı belirtildi. Adım soyadım doğum tarihi tc adres verdim 😞 Bu paketi onaylarsam Digiturk’ten aranacağım onay vermem gerektiği söylendi. Sonra internetten baktım dolandırıcı diye yorumlar var ondan sonra dijitürkten arıyorum talep etmişsiniz diye bi adam konuştu ben de dolandırıcı olduğunuz yazıyor internette. kişisel verilerimin kullanılmasına asla izin vermiyorum sizi şikayet edeceğim dedim adam bi sinirlendi dijitürkten arıyorum siz talep etmişsiniz şikayet edebilirsiniz diye bağırdı kapattı telefonu. Savcılığa gitsem mi sizce hemen verdiğim bilgilerle birşey yapabilirler mi ay korkuyorum ilk defa böyle bir şey başıma geldi Vodafone sandım bir linke falan tıklamadım tuşlama yapmadım yardımcı olabilir misiniz lütfen polis Esra bilgin var mı bakabilir misin etiketleyemedim