Smh-es-mry23 Başına gelen var mı ? Philips aventin emziğini kullanıyoruz 8 aylık oldu hala 0-6 kullanıyor 6-18 emziği iki emip atıyor. Aynı durumu yaşadınız mı nasıl alıştırdınız ? Sağlık açısından 0-6 kullanmasını istemiyorum.
Bebisss03 Smh-es-mry23 benim bebeğim 13 aylık ne yaptıysam alıştıramadım hala 0-6 ay Avent emziği kullanıyor sadece uykuya geçerken veriyorum alıştıramadım bi türlü
nadidelifora Smh-es-mry23 sekiz aylık kızımda aynı. Birebir aynı 😁 üç tane emzik arasından kendi emzigini seçip alıyor ve büyük olanlari asla kabul etmiyor. Ben kucukle devam ediyorum şimdilik. Sadece uykuya geçişte aldığı için çok sorun etmedim açıkçası ama artık büyüğe geçmemiz lazım
fizikcianne Smh-es-mry23 bizde 5 aylığız. Philips avent kullanıyoruz. Sırf şekillerini beğendiğim için bibs aldım umarım tutar öbür ay 😅😅
Bebisss03 Smh-es-mry23 bende hiç bilmiyorum gün içinde ya da uyuturken veriyorum bazen, eliyle alıp fırlatıyor istemiyor bi çözüm bulamadım
Dilara75 Smh-es-mry23 canım oğlumda 6.18 almıyordu ben tinny diye bi emzik var tam adını hatırlamıyorum e bebekte ona çok benzer o ı verdim hemen aldı lütfen hemen değiştirin geçen bi video gördüm küçük emzikle boğulma tehlikesi yaşıyordu Allah korusun
mutlubianneyimm12 Smh-es-mry23 kızım 14 aylık hala 0 6 ay emziğini kullanıyoruz bende aldım 6 18 i ama kızım kabul etmedi ve çevremde 2 3 kişi daha var bunun gibi
seizetheday Smh-es-mry23 oğlum 18 24 ay emziğini almak istememişti birkaç gün ortadan kaldırdım diğerini öyle alıp ata ata alıştı birkaç güne başta bizimki de istememişti