Seni o kadar iyi anlıyorum ki , şuan oğlum 5ayına girdi. Benim de eşim sağlık çalışanı ve sürekli nöbette oluyor , evde oğlumla tek kalıyorum, bazen eşim nöbete gidince değiş yemek yemek bir sonraki güne kadar lavaboya bile gidemediğimi bilirim.. Gerçekten başına gelmeyenin anlamayacağı bir durum, ağlıyor durmuyor olmuyor yazınca sanki biz beceremiyoruz diye düşünüyorlar belki ama kolik bebek anca anne kucağında duruyor maalesef.. sepet beşik aldık , elektrikli sallanan beşik aldık , en son duvarı delip salıncak kurduk , oyun minderleri , renkli kitaplar aklına gelen ne varsa , kimden ne duyduysam denedim o yüzden çok ama çok iyi anlıyorum seni. Biz en rahat anakucağına koyup 10-15 dakkada bişeyler hazırlamaya çalışıyodum, sonra orda da sıkıldığı için kucağıma tekrar alıp ayakta dolaşarak yemek yerdim. Çok şükür 4 gündür 5.ayımıza girdik biraz daha rahatladık. Sabret , bol bol sabır dile kimseyi de dinleme , anneliğini sorgulama , hepimiz kendi evlatlarımız için mükemmel anneleriz bunu da unutma ☺️☺️