ben de 2 aydır çalışıyorum tecrübeleri aktarayım. kesinlikle ve de kesinlikte gittiğinizi görsün bay bay deyip ugurlasın sizi benim bu süreçte yaptıgım en dogru şey buydu. oğlum 15 aylık. gülerek bay bay diyerek ugurluyor, alıştı geri gelecegimi biliyor ve akşam kapıda beni gördüğü gibi koridorda bir oraya bir buraya koşuyor sevinç çığlığı atıyor. hemen elimi yüzümü yıkayıp dışarı çıkaryıroum bir yarım saat de olsa en sevdiği şey bu çünkü.
asla asla uzaklaşmadı ya da eskisinden daha çok baglı olma durumu da yok önce neyse hala o. sadece anneannesine daha çok bağlandı gün içinde o bakıyor çünkü ama bana olan ilgisi aynı korkutmasın gözünüzü :)
ve yukarda bir arkadaş demiş zaten günün stresini anneden çıkarıyor bebekler gün içinde usluyken ben varken olmadıgı kadar hareketli ve çok çabuk canı sıkılıyorhemen huysuzluyor ben gün içinde yorulmuş olmasına baglıyordum ama bunu çok sonra öğrendim. hoşuma gidiyor ama ben de günün iş stresini o bana huysuzluk ederken atıyorum, insani davranışlar sergilemesine bayılıyorum küsüyor kızıyor kovalıyor saklanıyor sarılıyor saçımı çekiyor bol bol temas ediyor