Meri-Mel atlasinannesi2 Ben faydasını görmeye başladım , insAllah her birimiz fayda buluruz dua bizden nasip Allahu Teala hazretlerinden
Bebeginibekkleyenn Nurumm12 cuma günü 1 bardak suyu önünüze alın Abdest alın Ezubesleme çekip başlayın 786 defa beslenme okuyun sonra suya ufleyin sesli okuyun su duysun Niyetinizi getirip çocuğunuza 7 gün icirin o sudan
Uykusuz-annee canimoglum_01 Meri-Mel arkadaşın yazdığıni daha önce 2 çocuğa okumuştum suya konuşmaları için faydası olmuştu onu tavsiye ederim
Uykusuz-annee Nurumm12 Rabbişrahli Sadri ve yesirli emri vahlül ukdeten millisani yefgahü gavli(20 kez ) Eksrta olarak Fatiha suresi ( 7 ) Aksatmadan 27 gun boyunca yazmış benim okuduklarim 21 gün içmişti 1 litre suya okuyup uflemistim
Nurumm12 Bebeginibekkleyenn büyük boy şişe suya okumam en iyisi o zaman dimi cuma günü okuduğum suyu bir hafta içecek olarak anladım
balkaymak__ duruguzel ya Allah aşkına kadın içine dert etmiş yazmış demekki elinden geleni yapmış bi çare arıyor o ne biçim bir cümle yok istek listesi yapın verin bilmem ne ? Bıktık şu linçlemeye hazır tayfadan uzak durun biraz ya
duruguzel balkaymak__ çare derde aranır. Burada bir dert yok. İstek var. Çocukla ilgili özellikle de çocuğun gelişimiyle ilgili istek olmaz hanımefendi. Geliştirici öğretici yol gösterici olabilirsin ama daha fazla konuşsun istiyorum diye bir istek olamaz. Yazdığım da anormal değil. Sorunu olan ayına yaşına göre geride kalan çocuğa elbette çare aranır. Ama burada müdahele edemeyeceğin şeyleri dert arar gibi dillendirmek de kusura bakmayın şükürsüzlük biraz.
Birdunyabircennetannesi Ve ayrıyetten TV açmayan anne yoktur postu açıyorsunuz TV izletiyorsunuz sonra konuşmuyor dua var mı diyorsunuz. Öncelikle sorun burda
findikfarem canimoglum_01 herseyın bi vakti var her çocuğun dil gelişim dönemi becerisi farklı eğer bi problem seziyorsanız dil terapistine gidebilirsiniz
Melekhnm canimoglum_01 camım sen hep böule post açıyorsun ama doktor ekran asla açma demis ve devam ediyorsun açmaya danayamadım işimi yapmadım diyeceğine bıraka işleri çocuğunla ilgilen