Dilaramomy Ya kızlar kızım 15. Ayına girdi bugün 14 ay bitti . Kızım aska yürümüyor 😅 ayakta duruyor koltuklardan tutunuyor yürüyor hatta gecen ay bi iki adım attı ama ellerinden tuttugumda bile yürümek istemiyor ne zaman yürür sizce bu durum normal mi
Cansuu6155 Dilaramomy bizde 1 yaşına geldik herkes diyor ki yaşını karşılayacak bu çocuk şöyle böyle yani 7. Aydan beri koltuk kenarlarında yürüyor şuan koltuklara yataklara çıkıyor ama yürümüyor böyle 1 2 adım atıyor tamam çok bile size diyip emeklemeye başlıyor 😂😂😂
Kuzeynepp Dilaramomy annesi kendini ne zamn hazır hissederse yürür endişe etmeyin. Bizde 15 aylıkken yürüdük o zamana kadr bi adım bile atmıodu hemen kendini yere bırakıodu ama hiç dert etmedm ay ne zman yürücek die . Biraz daha zaman tanıyın😍
Kk41 Dilaramomy oğlum da 14. Ayda sıralamaya başlamıştı 😂😂 totosunu kaldıramıyordu. 20 aylıkta yürüdü . Belki sizin o Kdr sürmez zaten 18 aya Kdr normal
alyamoms_ Dilaramomy 7 nisanda bir yaşına giricek emeklemedi hiç dönerek gitmek istedi birde yürüme arkadaşı sıralama yapmak istemiyor çünkü birşeye tutunmak tutmak istemeden kendini atıyor 😀 şükür 10 gündür desteksiz 10 adım gidyor daha da gider aslımda ama inadım inat diyo
Poncikkkk Dilaramomy koltukların kenarına tutunuyorsa yakında yürür ben nezaman üstülemedm bıraktım zaten yürümüyor dedım öyle yürüdü 14 aylık yürüdü 18 aya kadar yürümemesi normal
Dilara75 Dilaramomy benim oğlum da 14 aylık daha yeni yürümeye başladı ama keyfi isterse yani tam anlamıyla yürüdü sayılmaz 🤪😂