Merhabalar. Bebeğim 4 aylık başından beri gaz kolik vs süreçlerimiz oldu çocuk tam toparlıyor yavaştan derken şimdi de emerken sol göğsümde aşırı huysuzlanıyor. Karnı gurul gurul oluyor, sürekli alıp bırakıyor rahatsızlanıyor belli. Mide gazı yapıyor diye düşünüp gazını çıkarıp yeniden veriyorum yine aynı. Ayakta yürüyerek emzirmeye çalışıyorum ilk başlarda fayda etmişti ama şimdi faydasız. Benim ilk zamanlar sağ göğsüm çok dolu oluyordu tazyikli geliyordu ilk zamanlar onu istemiyordu bende elimle biraz sağıp veriyordum ya da o tazyik bir kaç çekmeden sonra geçince çocuk rahatlıyordu ama sol göğsümde hiç bi zaman tazyik olmadı zaten boyut olarakta küçük. Hani diyorum az geliyor ondan mı istemiyor diğerinin tazyikli gelişine mi alıştı ama bazen emerken boğulur gibi oluyor yine ayrıca yutkunma seslerini de duyuyorum. Sağımı denemedim çünkü tetiklemesini istemiyorum. Zaten elimde manuel pompa var. Yani çözüm olarak sol göğsü verdikten yarım saat bir saat sonra sağı veriyorum tekrar normalde 2 saatte bir falan emziriyorum. Bunu yaşayan var mı bir çözümü olan vs?