Haffuse Ozgur olmasi iyi de, ama tadinda birkamalisin bence. Ben de senin gibi dusunuyordum, taaaki kizimin oylandigi kumlardan toksoplazma kapana kadar. Simdi bir tik daha dikkat ediyorum, senin anlattigin kadar ozgur degil, senin yarin kadar falan😅
Haffuse Deletedmom_99 parktan, aslinda kumlara hep dikkaliyimdir, bizim parkta çakil taslari var, hayvanlarin cakillara diskilamayacagini sandigimdan oldu, Hoş agzina atmasin diye de hep gozetimimde oynadigi halde. Aslinda olunca da oluyor yani, nekadar gözetsen de😑
Noname21 Deletedmom_99 ben de rahat yetiştirdim biraz suya da girdi çamurla da oynadı yere de oturuyor parkta tabi ama avm de yere uzandırmam sonuçta bin kat daha pis bir yer
Zeynepklp Deletedmom_99 ben sadece avm de dikkat ediyorum açıkçası yerde durmasını pek istemiyorum kandırmaya çalışıyorum ama genel olarak insanlardan uzak tutuyorum gelen geçen sevmek istiyor yada bi bakıyorum salap sulup opuyor hic tanımıyorum ne hastalığı var bilmiyorum ve direk kızıyorum Bizde bebek baktik diye cvp veriyor hepsi Yaaaa benim bebeğim öpme ya başkasının bebegini yine aklıma geldi sinirlendim Ben uzaktan seviyorum elini bile tutmuyorum başkasının bebeginin İnsanlar daha pis yani bence
Mnli Deletedmom_99 bir kere havaalanında bir çocuk gördüm polis noktasının camını yalıyordu dedim ki o kadar da değil bebeğim daha bebek arabasındaydı büyük konuşmuşum sonraki gidişimizde bütün havaalanını yuvarlanarak gezdi o gün bir şey olmadıysa artık olmaz diye düşünüyorum
Cicektebenimcicekligunlerde Deletedmom_99 belki çocuğu durmayan koşan bir yapıdadır.Benim bebegim bebek arabasindan indi mı kendi yürümek istiyor.Avmye aylardır gitmiyoruz daha çok doğa veya kültür merkezi seviyorum.Ama cadde de yada hastane gibi yerlerde bende indirmeklk zapt edemiyorum.
sek_kahve Deletedmom_99 aynen, kalktığında ellerini dezenfekte ederim devam ederiz yolumuza. Eve gelince de kıyafetler kirli sepetine gider, çocukları da ya yıkarız ya da iyice ellerini kollarını yüzlerini yıkarız
cinkinasi Deletedmom_99 kirlensin üstü ne olacak bir makineye atmaya bakar. Kıyafetler yıkanır çocuklar yıkanır temizlenir ama giden günler geri gelmez doya doya yaşasınlar