kuzeyinannesi06 reyhan12 çok ilginç ama hersey yapıyorum asla kalkmıyor uyanmamak için direniyor resmen altını açıyorm burnunu sıkıyorum ayağını gıdıklıyor vuruyorum parmağımla ellerimi yıkıyorum dokunuyorum soğuk olsun kalksın diye kımıldıyor uyanıyor iki saniyede geri uyuyor hiç bir çözüm bulamıyorum uyandırma için her yolu araştırdm olmuyor göğsümü 2 3 kere çekip bırakıyor uyuya kalıyor psikolojim bozuldu artık 🥹
reyhan12 kuzeyinannesi06 aynisiydik bizde cok aglardim hastami neyi var bi sorunmu var diye biraz oyle devam etti 15 20 gun zorla uyandirdim meemeyi 2 firt emip uyuya kaliyordu ayaklarina hafif hafif vurup uyariyodum ayik kqlsin diye cok zor ama uyanmasi gerek bebek bu uyucak tabi ama emsin doysun uyusun
htcysf kuzeyinannesi06 sarılığı yükselmiştir canım bizimde 12ye kadar çıkmıştı aynı böyleydik ben artık uyandırmaya çalışırken ağlıyordum bir yandan bugün muayenede ölçerler zaten sana tavsiyem uyanmasa bile gerekirse nöbetleşe uğraşın uyandırın ben emzirip yarım saat sonra başlıyordum uyandırmaya çalışmaya Rabbim yardımcın olsun 💜
alpik3461 kuzeyinannesi06 hastaneye götür istersen sarılık değeri yükselmiştir bnde salı günü doğum yaptım cumartesi günü küveze alındı sarılıktan uyanmazdı ne yaparsak yapalım 14.9 du değeri yatırıldı bazen vücud da belli olmuyor sarılık olduğu gözlerinin yada vücudunun sarı olmasını bekleme
KuzeyinAnnesi03 kuzeyinannesi06 inşallah sarılığı yukselmemistir çok fazla mama takviyesi verebilirsiniz. İkimzide kuzeyin annesiymisiz Yeni fark ettim 😂
Deletedmom_113 kuzeyinannesi06 ilk dönemler 40 dk da bir sonra bu süreyi uzatarak emzirin bu kadar uzun saat uyursa sarılığı yukselir yükselirse malesef sizden alıp kuvoze koyma durumu olabilir bebeğinizden ayirlmak istemiyirsaniz sık sık uyandırıp emzirmeye çalışın topuğuna vurun burun ucunu sıkın yüzünü ılık suyla yıkayın göğsünü okşayin
Veramomm kuzeyinannesi06 benim kızımda öyle uyanmadı hastaneye götürdük iki gün işin tedavisi aldı zaten sarılığı vardı doğduğunda artırmış 11 günlükken oldu işte her şeye rağmen uyanmiyorsa götürürün doktora
reyhan12 kuzeyinannesi06 anne sutu sariligi oldugu icin sariliktan ayilamiyordu 1 ay kadar boyle zor emdi sonra duzeldi suan 15 aylik 😊
egekulk kuzeyinannesi06 canım benim bebeğimden öyleydi o yüzden ben ağzıma enjektörl mama veriyordum (meme reddi yapmaması için ) Büyüdükçe alışıyor hatta ilk gün hastanede bile uyandıramadık hemşirede şansını denedi yine uyanmadı sonra hemşire son çare iğne batırmakta buldu o zaman uyanmıştı oda 5 dk sürmedi o yüzden alışana kadar mama ve meme yap mama vermek istemezsen de sütünü sağ hem emzir hem enjektörle süt ver bir süre sonra kendi kendine alışıyor uykuda emmeye başlıyor
kuzeyinannesi06 annebebe3 hayır o ilk doğduğu zamanlarmış şimdi de uyumuyor diye şikayetçiyim 😆 10 günlük olmadan gecmısti yani net hatırlamıyorum gününü ama ilk haftada bitti sorun adapte oldu dış dünyaya
silbastanbaslamakgerekbazen Ben de yaşadım, şırınga ile sütünüzü verebeilrisiniz. İhmale gelmiyor. Diğer arkadaşlar da söylemiş sarılığı yükseliyor sanırım. Allah kolaylıklar versin. 3. Gün kontrolünde sarılık değeri kaç çıktı??
annebebe3 kuzeyinannesi06 benimde bebeğim 16 günlük hiç uyandıramıyorum memeye geldiği an zaten uyuyor doğru düzgün besleyemiyorum diye üzülüyorum, uyanık kaldığı an yok