eymen42 Kızlar çocuğum 3.5 yaşında ben 2.çocuğu istiyorum eşim erken diyor sizce 2 çocuk arası kaç yaş olmalı
Hshsjshs eymen42 bence erken degil tam zamani zaten kisadan 9ay hamilelik 4 yasini gecmis olcek okula basladimi daha cok zorlanirsiniz istiyosani, okula baslamadan yapin ikinci olunca insan okula gidenle dopdogru ilgilenemiyo buda vicdan azabi oluyo
tmrs34 eymen42 ben olsam yapardım şimdi ilk çocuk okula vs gitmeden bu sefer çok zor olur ilk çocuğu okula götürdüğünde mecbur bebeği de almak zorunda kalacaksın o zaman ki hava koşulları nasıl olur bilemem hem ikisi büyür aralarında fazla yaş olmaz
2bebekli_1deli Gizzzzz-giz hiç korkun var mı bebişlere yetememekten yada bakamamaktan için rahatsa niye rahat 😂😂😂 duymak istiyorum
Gizzzzz-giz eymen42 valla biz kotunuyorduk şubatta adetim 1 hafta kala birliktelik sırasında prezervatif patladı gebelik olmadı adet sürecim de de yapsak ı Bi çocuk diyip ani kararla martta yaptık Allah kimseyi pişman etmesin
Gizzzzz-giz eymen42 sıkıntı etme ben kızım 3 aylık iken yapalım demiştim eşim istemedi sonra kaza yaşayınca ben adet olunca adam üzüldü ve ikinci çocuğa ikna ettim sen bastır bence
Edaaaden eymen42 yani aslında kendiniz yeterli buluyorsanız çok da sorun değil ben anca iki çocuğun üstesinden bu yaş aralığında gelirim diye düşünüyorum siz kendinizi hazır hissediyorsanız o ayrı 🥰
hndathn eymen42 2 çocuğa eşit şekilde sevgi saygı ilgi alaka hoşgörü sabır gösterebileceğiniz ilk çocuğun anneye bağlıligi bitmiş ozbecerilerini kendi yapabilen kardeş kavramını bilen bir yaşta olması benim için çok önemli.8 sene arayla doğurdum çokta memnunum aralarındaki yaş farkindan