goktugege Kızlar uyuyamıyorum artık biri içimi rahatlatsı. Doktorumuza sordum gayet normal dedi ama içimdeki vesvese yakamı bırakmıyor. Bebeğim 6 buçuk aylık ve heyecanlanınca ellerini sürekli açıp kapatıyor bunu çok hızlı yapması kafama takıldı normal mi yani artık kafayı yiycem.
Ballikizim99 goktugege benim bebeğimde 6 buçuk aylık ellerini ayaklarını sallar heyecanla açıp kapatır ne olabilir ki yani daha ufacıklar olumsuz şeyler düşünmeyin
Ruzgarmommy goktugege 18 ayına kadar normal demişti doktorum hiç korkmayın bizimki bir yaşına kadar yaptı sonrasında giderek azalıp bitti bu gelişimin bir parçası hiç korkmayın bizim dünyamızı ve kendilerini keşfettikleri için yapıyorlar korkma güzel anne içini ferah tut 🌸🦋
goktugege AleynaTG bilemiyorum öyle düşünüyorum bende ama artık beynim mantıklı şeyler düşünmeme izin vermiyor
goktugege Sebusebu sizinde öyle miydi peki yani ben sosyal medyada bir kaç videoya denk geldim yapan bebekler var ama aklıma kötü şeyler de geliyor engel olamıyorum
Sebusebu goktugege hayır canım. O bahsettiğin şeyler genelde 1 yaş sonrası icin geçerli şeyler henüz daha kücük keşfetmeye calısıyor
goktugege SeverusSnape İçim rahat ama vesvese yakamı bırakmıyor. O kadar çok otizm videosu görüyorum ki kendime engel olamıyorum
SeverusSnape goktugege haklısınız, aklınıza gelenin bu olduğunu direkt anladım. Fakat inanın çok normal. Ellerini, ayaklarını hareket ettirmesi, keşfetmesi, merak etmesi demek. Heyecanlanınca başka bir tepki veremez zaten şu an.🤗
Lalezlal goktugege sosyal medya herkesin psikolojisini bozdu bebekler hareket etse sorun etmezse sorun hep bir şey arar olduk rahat bırakmıyoruz bebelerimizi… normalll tabiki yaptıkları elleri var yumuş yumuş ayakları yumuş yumuş böyle güzel şeylere sahip olduğunun farkına varıyor bunları yapabilmesi için dua eden anneler var
goktugege SeverusSnape Heyecanlanınca ikisini de yapıyor zaten ama dediğim gibi doktor normal demesine rağmen kafamda kırk tane senaryo kuruyorum. Teşekkür ederim içim rahatladı 🫣
Ftm124 goktugege ay artık lütfen saçmalamayın çocuk bu keşfediyo sevinemelisimiz açıp kapatacak da dönecek de çırpacakta yeter yahu
reyhan12 goktugege kotüyü çağırma cocuk bu yapar birakir unutur bidaha yapar benim oglumda bi ara donuyordu niye donuyo acaba dedim bi baktim 2 gune unutmus yapmiyo cocuk bu herseyi yapabilirler ama hemen yok otizm yok baska bi hastalikmi diye dusunmeyin