mervee345 Kızlar yarın kızımın 2. Hepatit b aşısı var aşıdan sonra yıkayabiliyormuyum çocuğu normalde bugün yıkanması gerekiyordu ama yıkayamadım yarın yıkamak istiyorum ama aşı olacak acaba yıkanabiliyor mu
Edaaaden mervee345 canım bende yaptırdım geçen bu asida bı gün yıkama dediler ertesi gün yıkadım bende
hndathn mervee345 2 ay aşısı harici bizim doktorumuz tüm asilarda yikayabilirsin sorun yok ama arasından zaman geçsin dedi ben ihtiyacım olduğunda 2 ay aşısı hariç yıkadım. Şöyle ki atıyorum sabah 10 da aşısını yaptırdım öğlenden sonra yıkadım ya da gece yatirmadan önce yıkadım gibi
mervee345 Azram3523 araştırdım biraz da verem aşısı hariç diğer aşılarda yıkayabilirmişiz öyle yazıyor bu saatte çocuğu yıkasam olur mu ki daha kırkımız bile çıkmadı ama suan da uyumuyor kaç saattir uyanık sanırım duş almak istiyor
Azram3523 mervee345 benim kızım 6 aylık ebemiz her aşıdan sonra 2 gün yıkama diyor. Öncesi icin hiç sormadım sabah yıkayıp götürün
mervee345 Peki kızlar teşekkür ederim uyursa yaptırmam ama uyumazsa yıkamayı düşünüyorum bu saatte inşallah birşey olmaz
mervee345 Edaaaden valla az önce yıkadım ben bir gün daha beklese hiç gözünü kapamayacak sanırım 10 saattir ayakta sadece iki kere yarım saat uyudu uyandı tekrar uykusuzluktan bayılacağım
mervee345 hndathn evet bugün hemşireye sordum hepatit aşılarında yıkayabilirmişix ama diğer aşılar 3 gün yıkanmazmış
mervee345 Edaaaden normalde de yıkayın iki günde bir ben öyle yapıyorum çok sıkıntı yok yani o aşıda 3 gün nasıl durur çocuk bilmiyorum
Edaaaden mervee345 tabi zaten düzenli olarak yıkıyorum ama asıl verem aşısı olunca 3 gün yikanmicak dedi doktor havalarda ısınmış olucak ben onu düşünüyorum
Deletedmom_115 mervee345 ben yıkadım valla aynı günün akşamı çok gaz sancısı çekiyordu güzelce yıkadık doktora da sormadım çok şükür bi sorun yaşamadım aksine bebeğim rahatladı