semma007 15 aylık olacağız baba kucagindan kaçıyor , anne dede nene diyor ama asla baba demiyor normal midir ? Eşimde eve gelince hep yatıyor az ilgilenir .
SeverusSnape semma007 az ilgileniyorsa sebep bu olabiliyor genelde. Artık oyun çağında, kucakta durmak istememesi de normal. Daha aktif vakit geçirmeyi deneyebilir eşiniz, bu sayede aralarındaki bağ güçlenir.
Didem0101 semma007 bebek kim ilgileniyorsa ona gider canım iki kere iki dört biz çalışıyoruz annem bakıyor ve oyun konusunda babam ilgileniyor gündüz kızımla ben de her öğle arası iş çıkışı gece uykusunda evdeki her saatimde kızımla ilgileniyordum bir ara kızım sadece beni ve babamı ister oldu eşime gitmiyordu çünkü babam ilgilenirken ben eve gelmişim gideyim de kızımla ilgileneyim demiyordu sonra zoruna gitti bu durum kızım 1 yaşında akşam işten gelince direk kızımızı alıp parka gidiyor iftara yakın geliyor yemeğini yediriyor falan kızım ısındı bayağı babasına
lceLady semma007 Kucaga gitmemesine bişey diyemem ama mesela oglumda anne demezdi bana. Çok zor öğrendi ve söyletmiştik. Biraz ilgilense eşiniz tabi daha iyi olur Eğlenceli bi hale getirin anne baba demeyi belki sever Biz ancak o şekilde yapınca anne dedi
delirmeceler semma007 sizce bu bir bahanemi herkes baba ve bazılarının mesai saatleri daha uzunken aylarca şehir doşındayken yavrusuyla zaman geçirmek isteyen babalar varken bazılarıda işini bahane edip 5 dk oldu bittiye getirip annesine teslim ediyor eşim her hafta 3 gün şehir dışında sağlık sektöründe çalışıyor saat kaç olursa olsun geldiği gibi ilgilenir bu bağ zamanları bir daha geri gelmiyecek sizde eşinize bunu hatırlatın
Haffuse Cok normal. Kizim 2 yasinda, hala babasiyla bi mesafeldir. Babasi da, full calisir, gece gelir uuyur, haftada bir gun birbirlerini goruyorlar. Onda da, hep babasini ötler, beni ister.
delirmeceler semma007 4 gün 18.30 da işten gelir mutlaka parka markete ve kv evine götürüp kendi ilgilenir ikizlerimle bende kalan işlerimi yaparım yada dinlenecek zaman ayırırım gece uyku sorunları var ikizlerimin her gece 3 te kalkıyorlar babalarının tepelerine giderler evdeyken uykusuz işe gittiğini çok bilirim 5 aydır özellikle her cumartesi temizlik günüm 1-7 arası ilgilenir arabayla gezmeye götürür oyun evine götürür hep sölediği senin sorumluğun fazla ama benimde üstüme düşen onların hem babaları hem oyun arkadaşları olmam gerekiyor der sizinki illa bunu yapması gerekiyor demiyorum ama günde 1 saat bile kaliteli zaman geçirmeleri aralarındaki bağı kuvvetlendirir
semma007 delirmeceler yok bu kadar yapmaz erkengelir 5.30 işten gelir uyumak ister akşamda her gün bir dizisi var 3 tane dizi izliyor 😂😂onlara izlerken ilgilenmek çalışır ama sürekli gözü dizide tvdedir .gecede ben ise gidecem der uyandirsam kırk kere söylenir uyandım baktım der birde çok şık uyansa yardım et desem .terbiyesiz kadın ben yarın ise gidecem der yatar.
delirmeceler semma007 🙄ee eşiniz nerede ilgileniyor ozaman dediğim gibi benimkiler ikiz olduğu ve babayla fazla bağı olduğu için yapı itibariylede iyi babadır her anı değerlendiriyor 3 dizide izlemeyi versin artık nette tekrarları var 1 saat kaliteli zaman geçirsin yani
delirmeceler semma007 bu zamanlar geri gelmiyecek sonra pişman olur anne her daim yanında zaten ama baba arkasındaki güvenli dağı olması lazım inşallah düzelir ne diyeyim
semma007 delirmeceler söylüyorum ilguleniyirum diyor kendince bu kadar yapıyor çocuklara düşkün birisi degil.