Zynp35 Yaklaşık 1 haftadr midemde kramp giriyormuş gibi sertleşme gibi bir ağrı var gaz deil eminim dün gecede tükürükle kirmizi kan vardı neden olur. Teramisn hap kullanıyorum tırnak mantarı icin o yaparmı biraktm ilaci
dilara_0 Zynp35 canım burada ne desek boş her şey olabilir benim aklıma türlü türlü şeyler gelir bu durumda. Rabbim yardımcın olsun hemen bı acile git
Zynp35 dilara_0 canm bnm.daha öncede oldu ama kan tam kirmizi deildi dahiliye KBB gittm bisi çıkmadı. Ama bu sefer kan tam kırmızıydi tekrar gideceğim endoskobi yapsnlar istedm halde geçen gittmde yapmadı dr. Hala midemde o.agri devam.edyor orucdan diye düşündüm 2 gündür tutmuyorumda
Zynp35 dilara_0 insallah canm okul tatil bugün gidemedim çalıyorum kimse yok iş yerinde bırakamadım. Yarn sabahtan gideceğim inşallah
Zynp35 Muayene olamadm. 182 iptal etti randevu güya sisteme düşmemiş dr lar hiç bir şekilde sıra vemriyor kaç kapıya gittm sıra istedm Allahindan bulsn hepsi. Öldükten sonramı kıymetli olcaz
Zynp35 182 hatası yüzünden sıra alamıyorum yazıklar olsn bu sisteme koskoca izmirde yaşadığım soruna bak. Küçük yerlere can kurban