kubrayldz47 Merhaba kızım 5 aylık sütümün ona yetmediğini düşünüyorum hep emmek istiyor 5 aylıkken ek gıdaya başlayan var mı ? Ya da başlamalımıyım?
yagmure17 kubrayldz47 Eğer bebeğiniz başını dik tutabiliyorsa, çiğneme hareketleri yapıyorsa, sizin yediğiniz şeylere hevesleniyorsa, doktor tarafından aksi bir durum söylenmediyse tadımlara başlanabilir 5. Ay itibariyle
Huysuz01 kubrayldz47 3.ayda yoğurt tadımı yapmaya başladık çünkü deprem yüzünden sütüm kesildi ve emmedi
rahimeaydemerten kubrayldz47 Kilosu doğum kilosunun iki katına çıktıysa sadece hevesi kaçmasın diye minik tadimlar yapabilirsiniz demişti doktorumuz. Yine de doktorunuz karar vermeli bence
Kubradnccc Benim bebeğim de geceleri uykuya geçişte çok ağlıyordu. Gün içinde sürekli emmek istedigi için akşam olunca göğüslerimde süt kalmiyordu. Karni doymayinca hem çok ağlıyor hemde sık sık uyaniyordu. Bende o yüzden 5 aylikken ek gıdaya başladım ebemize danışarak.
askbebegimmbenim kubrayldz47 biz 5.ayda ek gıdaya başlayacağız çocuk doktorumuz öyle söyledi. Az kaldı 2 hafta sonra çok heyecanlıyım
miraytan kubrayldz47 bende başlamayın bagırsakları tam gelişmemiş oluyor benim bebeğim 8 aylık olacak hala kakasını yapamıyor sürekli kabız oluyor bağırsak florası bozuluyormuş tam gelişmediği için
Busaydn Bizde 3 ay 11 günlügüz bugün çocuk doktoruna gittik öbür ay, yavaştan tadımlara başlayalim dedi