yenianne01 Mercece12 kaşıkla içirdim 6 aylık olduğundan itibaren şuan 10 aylık bardakla biraz içebiliyor
15022022 Mercece12 ara ara teklif et alışınca içer sade alışsın o daha faydalı meyveliler katkı maddeli malesef evde muzla karıştırıp verebilirsin
Aleyunll Mercece12 meyvelerle karıştırıp veriyorum içine bebe bisküvisi de koyuyorum yiyor ama içirmeyi denemedim hiç
hunilimomy Zumra_Fatma Kısa süre mayalanan "kefir "in, alkolsüz olup sarhoş etmediği, besleyici olduğu ve birçok hastalığın tedavisinde kullanıldığı açıklandığından, içilmesinde bir sakınca yoktur
Asyasemin2013 Zumra_Fatma yargılamıyorum söylediğinizi tabi de ilk defa duyduğum için araştıracağım. Dayımın kızı ilahiyatçı ona sorarım
Mnli Mercece12 muz armut çilek gibi mevsim meyveleriyle blendırdan geçirin muzla armutu karıştınca özellikle çok güzel oluyor ben kendim de öyle içiyorum 😂
Pearlyyy Mercece12 kefiri hazır maya ve günlük sütle kendim yapıyorum her hafta ara öğününde elma veya armut(şuan mevsimden dolayı böyle) ceviz ve pekmezle veriyorum. Bayılıyor. 13 aylık kızım.