papatya0909 Ne yapsam kurtulamadm dermapen vs hersey denedm allah rızası icin memnun kalıp kurtuldgunuz bisey varsa yazın kızlar yüzüm kırmızı benek benek kac sene oldu gecmiyor😞 Dogal olur , ecZaneden krem vs olr akla ne gelirse Sonuc aldıgınız bisey oldumu
lawyer35 papatya0909 canım bende de ayni sorun var. Sivilce tedavisi görüyorum. Doktorun verdigi sivilce kremini kullaniyorum. Ek olarak lekelerim icin 15 gündür madecassol krem kullandim iyi geldi baya acildi renkleri benzer icerikte daha dermatolojik bir urun kullanmak istersen eğer alabilirsen La roche posay cicaplast lekeler icin birebir. Fakat bu urunleri her gun kullanmak yerine hafta 2 3 kullanilmasi oneriliyor. Birde niacinamide içeren serum veya tonik alabilirsin. Ben She Vec marka tonik aldım bakalım deneyecegim.
papatya0909 lawyer35 tesekkür ederm canm aydınlattıgın icin madecasol baya kullandm zamanında aslnda ama bende bide sorma hem cukur hem kırmızı lekeler var napsam kurtulamadm o kadar para döktm 😞 Kırmızılık hicmi solmaz hic solmuo ya😞 her cıkan iz brakıo resmen