alpinanneesi Merhaba uyku tulumu hep oğlumun ayına göre alıyorum ince iki tane kalın2 tane derken iyi bir tulum 1000 tl 2-3 aya küçülüyor acaba 1 yaşında oğlum 2-3 yaş alsam seneye de giyse olur mu böyle yapan var mı yoksa rahatsız mı eder çocuğu yapan varsa alıcam bende yazık yani çok az giyiliyor
gubo alpinanneesi benim kızım 2 aylık olucak 1 yaşından itibaren kullanmaya başlarım diye düşünüyorum o yüzden büyük aldım 3-4 yaş büyük almak her zaman iyi diye düşünüyorum diğer türlü çok çabuk büyüyor çocuklar ve dediniz gibi uyku tulumları da çok pahalı
15022022 alpinanneesi ben güya bir yaş büyük aldım ama tam üstüne oluyor seneye iki yaş büyük alacağım inşallah
Haffuse Daha da bile iyi oluyor bence. Ben de kzima hep buyuk aliyorum. Sanki yorgan gibi, uzerinde ipil ipil 🤣 Kol boyunu kiviriyorum, ama ayak boyunu uzuncaa indiriyorum, corap yerine simsicak tutor.
Irmakmelegim alpinanneesi valla kızım 32 aylık şuan iki tane uyku tulumu var biri owli 2-3 yaş kalıbı bol şuan içinde çok rahat bide lcw dan almıştım bir tık kalın oda 4 -5 yaş tam oluyor diyebilirim kalıbı biraz owli ye gire dar mesela
asaf23 Uyku tulumunda kaç tog alıyorsunuz acaba odamızın sıcaklığı 23 derece ben LCW’den 2.5 tog almıştım çok mu kalın olur yaz için kaç tog kullanıyorsunuz şu an oğlumu nasıl giydireceğimi şaşırdım ince giydirsem battaniyesi ile üşüyor gibi kalın giydirince terliyot bilemedim o yüzden uyku tulumu kullanmayı düşünüyorum bende