krvnhava deryaozydn Benim de 3 aylık 1 haftadır yapamıyor. Randevu aldım yarın hastaneye götüreceğim 1 buçuk aydır böyle 😔
binnur64 deryaozydn benim bebeğim 3 aylıktan sonra kaka yapmamaya başladı şuan 8 aylık ne denesek olmadı en son çocuk gastroenteroloji ye götürdük symbiosys probiyotik verdi çok şükür kakasını günde 2 kez yapmaya başladı
nml Benimkisi de 7 gündür yapmıyor,şurda bekleyeyim.Aslında 10 güne kadar normal diyorlar ama yapılabilecek bişey varsa yazın kızlar
muhammedbugraninannesi Doktor bize iki tane damla ismi verdi biri probiyotik diğeri gaz için ama şimdi size söylemen doğru olmaz doktora gidin bence
nml muhammedbugraninannesi biogaia ve nurse harveys mkullanıyırum bende ama benimki doğdu doğalı böyle.10 güne kadar normal diyorlar ama yapmayınca canım da sıkılmıyor değil hani
nml krvnhava biz ilk yapamadığında özel bi hastanenin acil servisine gitmiştik ve lavman yaptılar.Doktorumuz duyunca çok kızmıştı.10 günü geçerse hastaneye gelin demişti.
nml Bebeğim 4.5 aylık ve bu sabah yaptı.Anne sütüyle besleniyor sadece.Ama dediğim gibi 2 aylıktan beri hep böyle.Doktorumuz 10 günü geçerse gelin dedi.
krvnhava nml Bugün hastaneye gittik sabah akşam 2 ml zeytinyağı ver dedi yapamazsa gliserin makattan koy dedi o da olmazsa lavman yapılacak hepsini yazdı bakalım inşallah düzelir. Bu dönemde oluyormuş 2 ay sürebilir dedi
krvnhava kubra3402 Evet normal çocuk doktoruna gitmek gerekli. Zeytinyağı yetti çok şükür kendisi yaptı büyük tuvaletini
kahvelisianne Bizim de ger gün yapardı normalde ama bu aralar 6 7 günde anca yapıyor ama rahatsız etmiyor huysuz değil 10 güne kadar normalmiş doktor öyle dedi birde huzursuz ise getir yoksa yapar dedi
deryaozydn Kızlar 8 günün sonunda yaptı ama nasıl desem neredeyse kendi kadar yaptı her taraf battı :) doktora gittiğimiz de 10 güne kadar normal dedi şimdi 3 günde bir bazen günde bir zamanla düzelir inşallah