sscan40  Anneler bakın 3 aya girdik ve göz rengimiz bu hali aldı ve ben hala anlayamıyorum ne renk olduğunu 🤣 Ben mavi baba kahve. Güneşte mavi, karanlıkta gri gibi
bikupakahvee sscan40 Eşimle göz rengimiz açık kahve kızımızında şu an Ela 9 aylık dönmezse kalır böyle inşallah ela gözlüm 🤎
Momyofthesun sscan40 mavi olsaydı net belli olurdu. Benim kızımın gözleri doğduğunda çok koyu maviydi şimdi apaçık mavi. Bu bebişin gözleri yeşil ya da ela olur gibi 🥰
sscan40 ikiprensesbebiss Ben de diyorum maviye dönse şimdiye belli olmaz mıydı yani tam olarak cam gibi mavi olmaz mıydı 🤭
ppzeynep 123491_ Benim kızımın gözleri sekiz aylıkken maviydi. Şu an 20 aylık ve ela olduğu bile çok zor belli oluyor.
egekulk sscan40 benim oğlumda 3 aya gitmek üzere ilk doğduğunda göz rengi lacivertli git gide açıldı mavinın bir tık koyusu oldu değişebilir belki yeşil yada elaya dönebilir
Eneshtc sscan40 Kuzenimin de böyleydi lacivert gibi gri gibi şimdi masmavi gözleri var ama kaçıncı ayda tamamen maviye dönmüştü hatırlamıyorum
123491_ sscan40 bizim biraz daha maviye yakındı.ama sekiz aylık olunca renk tamam oluyormuş doktor söyledi.bundan sonra pek de değişmez dedi.biraz daha merak edecek siniz
Cindycix bikupakahvee maşallah🧿🧿 sanki kenarlardan göz bebeğine doğru aşama aşama açılmış gibi duruyor öyle mi oldu?
sscan40 bikupakahvee ay pardon 9 aylık yazmışsınız yeni fark ettim. Bizim göz gibi miydi 3 aylıkken fotoğrafı var mı 😌
bikupakahvee Cindycix ilk başlarda bildiğin griydi daha sonra kahveye ve en son böyle elaya döndü evet ✨✨
Cindycix bikupakahvee bizimkide aynı kahveye döndü açılır umarım🤣🤣 benim ailemde tek yeşil benim eşimin ailesinde de tek yeşil eşim o yüzden bizim genler çekinik kaldı biraz🤣
sscan40 Momyofthesun Evet bizimki de lacivertti sonra böyle oldu şimdilerde kahve olmayacak gibi çünkü baya açık renk hatta güneşte mavi yeşil arası hala ☺️
Hayat76 sscan40 kahve rengine döner çünkü mavi değil benim kızlarım mavi gözlü doğdular hala mavi bu şekilde değildi