terazikadini Kızlar demin marketten bebek bezi aldım molfix 78li 280 tl baya uyguna geldi bana e bebekte felan daha pahalı eve gelince aklıma geldi tarihine baktım 2022 yılına ait sorun olurmu
terazikadini yildiz-alp2024 evet oluyormuş bende googledan baktığım kadarıyla raf ömrü 2 yılmış deniyor pişik ve taşma sorunu olabileceği yazıyor ama başka zararı varmı bilmiyorum
terazikadini salakmisincemilee numaraya göre değişir fiyatı o da çok saçma niye değişiyorki yani 5 numara canım aldığım
salakmisincemilee terazikadini numaraya gore fiyati pek degismiyor canim icindeki bez sayisi degisiyor diye biliyorum
terazikadini Meri-Mel malesef pişik oldu hemen e bebekten yeni bez aldım onlarda duruyor şuan gün içinde 1 2 tane takıyorum 2 saatte 1 değişiyorum bari bitsin dedim eski beze dönünce geçti pişiği
OptimusPrime terazikadini Benim bildiğim ambalajlı ürünlere son kullanma tarihi atılmak zorunda olduğu için yazılıyor. Dış ambalajı bezlrde sorun olmuyor
terazikadini Busragokceberra paketi attım ya keşke atmasaydım her bez aldığımda direkt yerleştirip atıyorum paketi