aybars1234 Kızlar ilk doğumum oldu. Bebeğim 24 günlük oldu çok şükür ki fakat sürekli emmek istiyor emerken uyumak istiyor kucakta durmak istiyor ne zaman beşiğe koysam uyanıyor uyumuyor ağlıyor sürekli ruh halim iyi değil başınıza geldi mi böyle durum ne yapabilirim 😢
lbvmya aybars1234 ben beşiğinde bir şekilde sakinleştirmeye çalışıyorum ağlasa da hemen pes etmiyorum sallıyorum kurutma makinası açıyorum onun sesi de mayıştırıyor
tazemomyy aybars1234 daha çok küçük bu zamanlarda çok normal, tadını çıkarım yardımcı olacak birisi varsa çevrenizde siz sadece bebeğinizi kucaklayın
gokceelaakdgn aybars1234 bizde 25 günlüğüz aynılarını yaşıyoruz derin uykuya çok zor dalıyor beşiğinde 2 saat bile yatmıyor hep benimle kucakta olmak istiyor yanıma alınca uyuyor
aybars1234 Çok yoruldum yemek dahi yiyemiyorum sürekli kucakta olayım emeyim istiyor buna nasıl bir çözüm bulacağım bilmiyorum
aybars1234 lbvmya neler denedim zorla sallıyorum her türlü ses dua açtım ilk başta ise yarıyor gibi oluyor sonra geri ağlamaya başlıyor almayınca da ciğeri sökülene kadar ağlıyor karnı tok olsa dahi emeyim kucakta uyuyayım istiyor
Elifturcan Belli bir süre sonra geçiyor dis dunyaya alıştıkça geçiyor emerken baktın uyuyor hemen indir ve babasın a ver ben böyle yaptım eşim kucağında umuttur du sonra yatağına koyardık uyanırdı benim yatağımda yattı 2 aylik olana kadar sonra besigine alıştırdım
betulahsen Bizde 25 günlüğünüz aynı şekilde beşikte uyumak istemiyor, sürekli kucakta uyumak istiyor bende sling ile en azından gündüz rahat ediyorum… demek ki tum bebişler aynı :) 😀
aybars1234 Gerçekten ilk olduğundan sanırım bu kadar yorucu olduğunu düşünmüyordum umarım zamanla düzelir tek başıma hiç bir şey yaptırmayacak yoksa
1bahar aybars1234 daha yolun çok başındasin ve daha çok küçük sizin kucağınıza ve sıcaklığına ihtiyaç var
aybars1234 1bahar öyle tabikide haklısınız ama işte ilk olunca zor geldi bir an da bende sarsildim ister istemez tok olsa dahi emme isteği geliyor sürekli