burcuozturk Kızlar 4.5 aylık bebeğimin bıngıldak bi anda şişti tomografi ve kan alındı birşey yok dediler dün ama hala şiş bilgisi olan var mı?
MorVosvos burcuozturk genelde bıngıldağın bir anda şişmesine iyi demezler ama tomografide çıkmama ihtimali yok. İçin rahat olsun canım o yüzden.
112canan burcuozturk bıngıldak şişliği menenjitin spesifik belirtisi ama tomoda belli olurdu .. doktorlara güvenmelisiniz
selinnnnnnnn burcuozturk baya olmuş ama şişlik tam olarak neredeydi benim bebeğiminde aynı bazen iniyor başının tepe tarafı en son kısmı şiş ortası değil lütfen bakarmısınız
burcuozturk MorVosvos evet ya bende ondan korkuyorum ama dün acilde tomografide temiz dediler ama içim hala rahat değil şişlik duruyor acaba yavaş mı inecek ondan mı korkuyorum
burcuozturk selinnnnnnnn merhaba bıngıldak şişmişti tomografi çekildi birşey yok dediler ama ben yine rahat etmedim beyin cerrahına götürdüm çok ağlamaktan beyin basıncından kaynaklı olduğunu söyledi sonrasında indi zaten sizde şişlik nerde darbe falan gördü mü yada çok ağladı mı
MorVosvos selinnnnnnnn orası bıngıldak değil yalnız, bıngıldak ise 3 aylıkkken o bıngıldağın kapanmış olması lazım. Bıngıldak biraz daha öne doğru. Elinizle dokunduğunuz anlayabilirsiniz gerçi bımgıldağı ben evhamda yaptırmak istemem sizi.
selinnnnnnnn burcuozturk hayır hiç darbe görmedi ağlamadı kafasının tepesinde ama orta kısımın arkasında