Aptalllarsizi kubra00k vermedim walla oruçlu halimle iki bebeyle bide pis kocayla hiç uğraşamam kim kazandırsa kazansın her türlü boku yiyoruz zaten
Cicektebenimcicekligunlerde Berilsmom13 nasıl yok sanayinin merkezi kesfetmemeleri imkansız sizin mahallede yoktur😂beynim bunu kabul etmiyor 😂
kimbumadam kubra00k Ay o kadar alıştım ki katlamaya mühür bulaşmicak şekilde ahaha Kullandıkta ilk kez ümitsizim ya Dede yüzünden çok oy kaybettik 🤦🏼♀️
kimbumadam Alerjikrinit Kız niye öyle diyorsun Kentsel dönüşüm belediyenin sözü Hepimiz ağzının içine bakıyoruz
Alerjikrinit kimbumadam oy vermeyen vatan haini demiş. Geçen sene dese anlarım başkanlık seçimiydi. Sanki rejim değişecek başımızdaki yine aynı yine aynı
Merveeofs Aayyy vermez olaydım, meclis üyesinde kpederin verin dediğine vermedim diye kocam saymadığını bırakmadı diğerleri de sabahtan beri trip tavır salakça ..
bikupakahvee kubra00k oyumuz köyde kayınbabam muhtar adayı oyumuzu kullandık Allah utandırmasın sonuçları bekliyoruz elimiz yüreğimizde 🥲
Birdunyabircennetannesi kubra00k Vermedim Hepsinden nefret ediyorum 🤷 Ama halam muhtar adayı sandık açılımındayım