metehanbebekk Kızlar benim ilk çocuğum cahilim o yüzden sütü tazyikli olanlar nasıl yol izliyorsunuz bebeğim 1 aylık çok üzülüyorum sürekli boğazına kaçıyor
Xcbaby metehanbebekk emzirmeden once elle masaj ve sagim yap tazyigi azalir sonrasında emzir youtube da videolar var nasil elle sagilacagi ile ilgili.
likeli metehanbebekk emzirme oncesi biraz elle sagim makas tutus geriye yaslanarak emzirme bebegi dik tutarak emzirme bunlar bende ise yarayan yontemler. Sagimi usendigim icin cok yapmiyordum bebek buyudukce bas etmeyi ogrendi artik cok az kaciyor bogazina.
gunes0312 metehanbebekk benimde öyleydi mochi alabilirsiniz emzirme öncesi o tazyikli sütü sağar minik daha rahat emer. Büyüdükçe biraz daha baş ediyor 😊 bende ne geri yaslanma ne makas tutuşu fayda etmedi bebeğim geri yaslanınca asla durmuyordu
yaseeeee Benimde o şekilde emzirirken arkana yaslan ve göğüsünü makas şeklinde tut emzirirken, bu şekilde tutarsan sütün akışını yavaşlatmış olursun bebekte boğulmaz
Goktug80 metehanbebekk biz de de oluyordu o arkana yaslan sakın yatarak emzirme ,doktora sorduğumda önden sağ demişti ama ben yapmadım her seferinde olmuyor sağma maalesef ama zamanla alışır bebis merak etme
egekulk metehanbebekk göğsünü bende makas gibi tutum ama dokundukça daha çok fışkırdı sütün çok olduğu zaman göğsüme dokunmamaya başladım hala arada kaçıyor öncesini sağıp vermeyide denedim ama tam bi çözümü yok
ezgdmrcasln metehanbebekk emzirmeden önce biraz sağın öyle verin. Karbonhidrat, abur cubur tüketmeyin.
ezgikrby metehanbebekk makas tutmayın bu çok yanlış ❌ hastanedeki ebe ilk günden makas tutulmaması gerektiğini söyledi 4 parmak şeklinde tutun sütünüz fazlaysa sağın tayzik için genelde seçenekler pek işe yaramıyo genzine kaçtıkça kaşının ortasından almına doğru sıvazlayın bebeğinizi
likeli ezgikrby makas tutus sutu kestigi icin hastanede oyle tutmayin diyor ebeler ama tazyikli sut durumu varsa makas tutus yapilabilir.
ezgikrby likeli tayzikliyken de tutmamamı söylemişlerdi sağmak daha iyi dediler ama her annenin durumu aynı olmuyo tabi 🫠 deneme yanılma yöntemi hep ☺️
morrrrengiiii metehanbebekk benimde aşırı sütüm vardı ve o şekildeydi 5 aylığa kadar boğula boğula emdi çocuk elini makas yap bide yatarak emzirmeye alıştır şimdiden o da önleyici oluyo 🫶🫶