Iremnurr_mms_34 Kızlar ben oğluma doğumdan beri kullanıyorum ama nedense bu 1 aydır oğlum hep pişik oluyor poposu kenarları pipisi bile kızarıyor bez dokunuyor olabilir mi pişik kremi sürdüğüm halde böyle yaşayanlar varmı önerebileceğiniz bez varmı
Elayberosmom Iremnurr_mms_34 Ben neredeyse bezlerin bütün markalarını denedim. Bebeğinizin cildi hangisini kabul ediyosa onu bulana kadar marka değiştirin. Ebebeğin baby me markasını denemeni tavsiye edebilirim.
neslihanada Iremnurr_mms_34 bimin bezi öneririm doğdundan beri kullanıyorum doktorum bana bez pişik yapmıyor altı almamak pişik kremi sürekli kullanmamak oluyor dedi bende bimin bezi ve sudocrem pişik kullanıyorum her alt açmaya çişli kakalı bırakmıyorum hemen alıyorum
Falafel neslihanada bimin bezi önerilecek bir bez değil bence. O bezden dolayı çocuğunun vücudu mantar olan tanıdıklarım var. Burda biri de bezin içinden kurtçuk çıktığını yazmıştı. Birde bez değil bezin içindeki kimyasallar pişik yapar.
neslihanada Falafel her bezde sorun yaşayanlar var hanfendi gayette güzel bi bez tonlarca öneren var ucuz diye önerilmicek diye bi dava yok koskoca markalrda ne sorunlar yaşayanlar var
neslihanada Falafel bana doktorum pişik yapan değiştirmemek nemlendirmemek yapuyor dedi bende dedini uyguladım hiçbi sorunyaşaamdım