Zack48 Kızlar nasipse 10 güne taşınıyoruz size bir sorum var. Buzlukta dondurulmuş sütleri nasıl taşımalıyim ne yaparsam bozulmaz?
ceriio Zack48 buz aküleri alın ve buz cantasi oluyor onun içine koyun. Biz 13 saat yola giderken kurbanda etleri kiymalari boyle getiriyoruz hiç erime olmuyor
naynini Zack48 strafor bir kutum var benim (lezzetarayanlara sayfasından peynir falan alıyorum, oradan gelmisti). Onun içine buz aküsü koyuyorum, aynen muhafaza ediyor soğukluğunu 😊 zaten hemen buzluğa geri koyarsınız yakınmış da
Zack48 Birdunyabircennetannesi uzak değil arabayla 10 dk ama ben şeyden korktum geçen gün eritmek için dışarı çıkardım hemen eridi o yüzden yine o arada bozulur mu dedim
GezginPaNDa Zack48 samimi olduğunuz bir komşunuz varsa rica edin, sütleri onun buzluğuna koyun, evi yerleştirip buzdolabı aktif hale geldiği zaman atıyorum 3 gün sonra gelip sütleri Buzluktan alırsınız .10 dakikada zaten erimezler yol yakınmış
ceriio Zack48 birşey olmaz dediğim gibi yaparsanız. Buz aküsü alamazsaniz pet şişelere su doldurup dondurun o şekilde de yapabilirsiniz
gmzkbr Ben kaç kez taşındım canım buzluğu boşaltmana gerek yok tecrübe konuşuyor. Kapağı kapalı olacak en iyi buz akülerinden daha sağlam duracak orada. Erimiyor hiç bişi. Bana da nakliyeci demişti buzluğu boşaltma kapağını bile açma diye. Konuş nakliyecilerle öyle taşınsın en garanti yol 🤞
Zack48 gmzkbr ay daha kolay olur hem onu da düşündüm aslında süt harici de bir sürü şey var hem buz akusi gorevi görür