Husumsu Kabak, brokoli, havuç, patates... her gün bunları vermekten sıkıldım başka neler verilebilir acaba
Ozge03 Husumsu 3 gun kuralina uyuyormusunuz. Bizde 6 aylik olduk dha 2. Sebzemizdeyiz. Havuç ve bal kabagi Dha hic.biseyi karistirip vermedm. Tadimlardan sonra vermeyi dusunuyorm 7 bucuk aylikken.faln
Leylak83 Husumsu bebeğinize 6 aylik olunca mi verdiniz.. benimki 5 ay 1gunluk hala vermedim ek gıda ondan soruyorum
Ikrazumra19 Husumsu evet haklisiniz kis sebzeleri malum cok cesit yok artik idare edicez yapcak birsey yok🤗
Gksaksl Husumsu Netten kış sebzeleri ve meyveleri yazıp bakabilirsiniz önceliğimiz mevsim sebze ve meyveleri olmasıdır. Sadece meyve de portakal mandalina gibi turunçgilleri 8. Ayda verin ve kivi de var tabi. Avokado mesela çok yararlı bir meyvedir önce tek başına daha sonra elma ve ya armut ile birleştirip verebilirsiniz. Sebzeleri 2 li 3 lü kombinler yapıp verebilirsiniz sadece bence yeşil yapraklıları 7 ve ya 8. Ayda verin 6 için erken ıspanak falan özellikle zaten muammada. Geriye başka pek bir şey kalmıyor gibi ama 6. Ayda biraz böyle oluyor bende sıkılmıştım. Amaç burda tattırmak ve ek gıdaya biraz alıştırmak zaten. Havuç-elma karışımı mesela güzel oluyor sebze meyve kombini de yapabilirsiniz bir gün. Yoğurt verebilirsiniz ve zaten bunlar yeter bence hemen yükleme yapıp farklı tatlar vermek biraz erken olur. Şu an günde 1-2 kere ek gıda vermeniz tattırmak amaçlı yeterli gelir gayette.