pprensesannesii Kızlar Braunun silk expert pro 5 epilasyon aletini almak istiyorum. Kullanıp memnun kalan veya kalmayan varmı ? Ben tüm vucüt için eşiminde yüz bölgesi için istiyorum. Yada kullanıp memnun kaldığınız farklı markalar da olabilir.
Okuyanbiranne pprensesannesii bence bir doktora gidin. Evde olunca düzenli yapmıyorsunuz. Yaptınız diyelim aynı etki olmuyor. Ben yurtdışından almıştım çok az kullandığım halde azalttı ama bir yere gitmek daha garanti
Belks5 Bende almayı düşünüyorum , kullanan olursa yazar inşallah , burda kalsın göreyim , ama kullanan bikaç kiişiden gördüğün kadarıyla , memnunlar , sadece atışları biraz hissettiriyomuş o kadar
pprensesannesii Okuyanbiranne bu şekilde fiyat olarakta mantıklı aslında iki kişi kullanıcağımız için aslında memnun kalan kişileride gördüm ama bilemedm denemek gerek
Okuyanbiranne pprensesannesii ben tavsiye etmiyorum çevremde dahil dışarıya giden daha memnun evde doltorunki gibi olmuyor
bebeimhosgeldin Philips lumea almıştım sadece aldığım ilk 3 ay düzenli kullandım çünkü tek tek insan atış yaparken yoruluyor sıcak günlerde tere karışıyordum sadece bacak kısmı için bile dakikalarca uğraşıyordum. Bi seneye yakın aralıklarla kullandım dökükmeler oldu ama bırakınca tekrar aynı oldu tüyler. Sadece kol bölgem sıfırlandı hiç çıkmıyor ama diğer yerler aynı.