kubokub kuboloji123 pamuğa sarı kantaron dökün hemoroid bölgesine koyun orayı yımuşatsın bana en iyi gelen bu oluyor bir de tuvalete çıkabilmem için magnezi kalsine diye bi toz var doktor ondan yazmıştı çıkamadığım zaman onu içiyorum
ayan95 kuboloji123 kabız olmamaya çalışın sıvı gıdalar tüketin veya şurup için ki zorlanmayın kabız olduğunuz zaman bende doğum yapmıştım memeler cıkmıştı inanın yine zorlanınca arasa çıkıyor ayrıca fitille kremi hiç eksik etmeyin ki geçirsin
Deletedmom_115 kuboloji123 belirtileri nedir? Bende doğum yapalı 46 gün oldu lavaboya çıkınca cam batıyormuş gibi ağrı oluyor bazen de kanıyor daha doktora gitmedim 2.ayda gel dedi
Zvaaa kuboloji123 kuşburnu için kullanın marmelatını yiyin inanın çok faydası olacak Allah şifa versin çok zor bi durum
ebrarglnr Sarı kantaron hametan ve anestol kullanmıştım ayrıca magnesie calsinee kullanmıştım zamanla geçti şimdi zorladikca oluyor bazen
kuboloji123 Deletedmom_115 benim çok nadir batma oluyor sanki büyük tuvaletinin geldiğin de yaptığı baskı gibi onun dışında buyuk tuvaleti yaparken kanama ve aşırı derecede acı birde üzerine kabız eklenince daha da kötü bence sizde bin önce bi hekime başvurun ilerlemed3n önlemini alın
Edaaaden Bende de gebelikte çıkmıştı ama hiç ağrı acı olmazdı doğumdan sonra acımaya da başladı bide aşırı iştahsızlık yaşıyorum genelde de kabız oluyorum sağlık ocağı ilaç yazar mı acaba
kuboloji123 Edaaaden duplahac kabız olmayı engelliyor ptoctoloc krem ve fitil de basur için iyi geliyor birde kantaron yağı damlatip basir bolgenize koyun cidden iyi geliyor şimdilik iyi gibi benimki de bakalım inşallah sizinki de geçer hemen
Edaaaden kuboloji123 ay inşallah ilk hafta duphalac kullandım ama sonra bıraktım tabi iştahsızlık hep katı gıda olunca kabizda yapıyo ama dediğiniz kremi doktordan isteyeyim bi belki fayda eder teşekkür ederim 🙂
Deletedmom_115 kuboloji123 bayramdan sonra kontrolüm var doktorumda burda değil 15 nisanda randevum sorucam