Kızlar a önce 2 saat önce oldu şaka gibi misafirim vardı çaya gelmişlerdi kiziminda uykusu vardı besige koydum uyudugundan emin oldum geei hirrim misafiein yanına yatagimin yanında anne yani besik var içinde bı tane kalın battaniye birde bebek yastığı var yani çıkıp inmesi imkansız en düşük seviyede 11 aylık ilk defa böyle bişey yaşadım nasıl inmi Allah’a şükür kafa üstü cakilmamis bı anda koşarak geldim emekleyemedigi için ağlıyor yerde oturur pozisyonda görünce şok gecirdim bunca zaman hep ayağa kalkar beni cimciklwr uyandirirdihani hiç çıkmaya yeltenmemisti kendi odası var besigide baya büyük korumalı aklımda deki sorular ya ordanda çıkmaya çalışır düşerse diye korkuyorum artık yaz geldi odasina alistircam inşallah kızlar bu arada ya ben misafielige gittigimde yada bı misafir geldiğinde kızımın yeni bir hareketini keşf ediyorum şimdi bu anne yani beşikte en küçük ayarda asla bırakamam bazen bırakıp oyuncak koyardım önüne şuan onuda yapamicam çok hareketli bı çocuk hiç yerinxe durmuyor hala aklım almıyor nasıl ciktida indi beşikten Allahım yarabbim hiç böyle bişey yaşayan varmı varsa nasıl tedbir aldınız yazabilirmisiniz korkuyorum açıkçası zarar gelmesinden odasında uyutan varmı süreci nasıl ilerlettiniz odası hemen dibimizde ama sanki yanımda daha güvende hissediyorum nefes alisina kadar kontrolunde diye odasına alistirmasi zaman alirmi ne yapmalıyım anneler