MoonCrystal blogmomies alışıyor evet ama memeyi tutmama olmazmis büyüdükçe daha iyi kavrayacaklar inşallah bende korkuyordum 🤗
yigittalha ahsennr ya bende ki de büyük ben eczaneye sorduğumda hepsi aynı demişlerdi🤦🏻♀️ölçülü olanları nerden bulabilirim
re19 kubra5461 hayır meme ucunu kavramaya başlayınca ben. Gerek görmediğim için vermedim bir yaşında şuna gayette güzel emiyo birde 🙂birde tenime temas etsin istedim
Anatotales yigittalha benim oğlum bu şekilde içti emzirme hemşireleri içsin de nasıl içerse içsin modundaydı hastanede. 3.5 ay sürdü sütüm ama slikon değil stres kesti
re19 kubra5461 valla sen nasıl rahat ediyorsan artık çünkü bebek de anne rahatsa huzurlu oluyo ben çok rahat ettim bana da eltim söylemişti ben yeni doğduğu andan itibaren kullandım hatta biraz büyük geldi ama dert değil öyle de kavradı
ayrilbacim yigittalha göğüslerim yarayken kullandım surekli emiyordu o yüzden doyuyordu sanırım kilosu da ideal çıkmıştı
kubra5461 re19 orası öyle ama yaz da geldi ya bazen çok güzel direk alıyor bazen inat ediyor istemiyor bakalım ne zaman birakıcaz bizde