berosunannesi eti cici bebe mi bu mu ? hangisini yedirdiniz ? hiç yemeyen çocuğunuza seçme şansınız olsaydı?
Menessasmom berosunannesi tabiki gerber cicibebe çok sağlıksız gerber organik katkısız. Bende atıştırmalıklarını alıyordum
dikkatbebekvar berosunannesi cici bebe vermiyorum da bu da yani bi öğün falan değilki ara öğün yerine bile vermiyorum. Belki dışarı çıkarsam arabada otursun diye ya da evde iş yaparken mama sandalyesinde oturtup vereceğim çerez gibi bişey 😂
sibelkilic berosunannesi yulaf ezmesı ve pekmez katıp yedırıyorum cıcı bebe nadır muhallebi ıcınde 2-3 tane yiyor
anne_yiz Menessasmom hay beni geçen bir tanıdığımız cicibebe vermiyorum diye olsun öyle büyüsün gibi şeylerle ezikledi resmen
berosunannesi Menessasmom gereksiz bi insanla bugün tartıştım da çocuğum yemek yemiyo diye cici bebeyi önerdi ben bunu yediğini söylüyorum ya çerez yesin o zaman diyor o mu dengesiz ben mi bilmiyorum sorayım dedim
Oznurkayaa berosunannesi bu arada evet bu besin değeri olarak aslında pek bir şey katmaz bunu arabada durmazsa falan veriyorum oğluma. Amaç kilo alması falansa doğal içerikli bebek bisküviler satılıyor internette. Yada humm markası var onun kurabiyeleri kekleri var onları da verebilirsiniz
Menessasmom berosunannesi cicibebede şeker çok birde palm yağı falanda varmış sanırım zaten boykot ürünü olan herşeyde bir bit yeniği var her neysede bu arada bende bir kaç defa mamasına karıştırdığım oldu yalan söylemeyeyim ama evde kendiniz malzemelerini alır yaparsanız çok gizel olur bir sürüde çıkar kullanırsınız onun dışında tavsiye ettikleri gitti şekersiz sağlıklı satanlarda var fiyatları biraz yüksek olabiliyor ama onu alacağınıza kendiniz yapın bence
Oznurkayaa Cicibebe değil de mamma bambala markasının pötibebe bisküvisi var içeriği doğal şekerli değil elma suyu ile tat verilmiş onu kullanıyorum meyveli yoğurt yaptığımda içine katıyorum en azından icim daha rahat
berosunannesi Oznurkayaa yok bişey katmaz kilo aldırmaz da en azından cici bebe kadar sağlıksız değil cici bebeyle kilo alacağına hiç almasın diyorum çocuk şuan diş döneminde zaten aşırı iştahsız ek olarak mama kullanıyorum gece uyumadan onu bile bitiremiyor
kagan221_ Cici bebe yi kendin yapsan zamanın varsa daha iyi olur canım bu markayı duydum iyi diyorlardu
berosunannesi kagan221_ teşekkür ederim tabi daha iyi ama normal eti cici bebeden bahsediyorum zararlı yani kendi yedirmiş ya övüyor ayar oldum
Oznurkayaa Yani içinde şeker olmayan çok fazla bebek bisküvisi kek kurabiyeler falan var bakabilirsiniz og natural, mamma, makarna lütfen, bambala bu markalara bakabilirsiniz 😊
Kediperest Ben hünnapın keçi sütlü bisküvi veriyorum kahvaltıda alerjik olduğu içinn peynir yoğurt hiçbir şey yemiyor
anne_yiz Menessasmom hayır aferin diyeceklerine sanki çocuğumu eksik besliyormuşum gibi davranıyorlar 😂
berosunannesi Menessasmom evet haklısınız ya kullanabilirsiniz tabiki sonuçta sizin çocuğunuz kimse karışamaz ama çok faydalı iyi ki kullandım da demezsiniz herhalde dimi bazılarının ukala her şeyi çok bilmiş tavırlarına katlanamıyorum cevabını verdim ama yine de sinir oldum buraya sinirimi atmaya geldim😀