anne_yiz tazeanneyimbennn ıslak pamuğu yüzünde gezdir canım yinede uyanmıyorsa doktoruna sorabilirsin
metoliii tazeanneyimbennn biliyorum uyanması çok zor olacak bende yaşadım bunlari ama pes etme geçiyor Bi şekilde
damla6116 tazeanneyimbennn topuklarına vurun ya da bezini açın uyanır . Maximum 2 saatte bir emzirseniz iyi olur. Bebekte sarılık varsa o da uyku yapıyordur . Bi de şekeri düşen bebeklerde çok uyur . Korkmayın bende çok yaşadım bunu 😊ama dediğim gibi mutlaka 2 saatte bir emzirin . Saat başı olsa çok daha iyi olur hatta
metoliii Bebeğin altını açın genelde o şekilde uyanıyorlar mutlaka 2 en fazla 3 saatte bir emzirmeniz gerekiyor sarılık olmaması için
aysglsvgn tazeanneyimbennn normal değil benim bebeğimde öyleydi soğuk su sürüyordum yine uyanmıyordu sarılık oldu 4 gün tedavi gördü en kısa sürede doktora götürün derim
asellmomm11 tazeanneyimbennn daha çok küçük bebeğinizin 2 saatte bir beslenmesi lazım benim kızım altını açınca hemen uyanır ya da ayaklarını gıdıklayınca
Rez tazeanneyimbennn topuklarına vurun, burnunu hafif sıkın, şakaklarını ovun, mutlaka emsin, ilk 40 gün çok önemli sık sık emsin sarılık olur Allah korusun
muno112 Topugunu çiz elinle yüzüne üfle altını aç kıyafetlerini çıkar rahatsız et uyansın baktın olmuyor birazcık burnunu sık daha çok küçük aciktiginda uyanmaz minnoş