busragunesm Kızlar bebeğim 4 aylık sağlık ocağı demir damlası verdi siz nasıl veriyorsunuz damlayı ebe mama ver sonra damla sonra tekrar mama ver dedi yarım saat sonra falan sizde mi böyle yapıyorsunuz?? 📌 Birde sağlık ocağından verileni mi kullanıyorsunuz?
Adaalinamm busragunesm kız bizede verdi pazartesi cuma günü başla dedi başladım ama içinde paraben varmış tavsiye etmiyorlar hemen ilacın yan tarafındada yazıyor paraben olduğu 2 kere kullanmış oldum bana şöyle dediler ilk gün 2 damla ver dediler alerji olacak mı diye dene dediler sonra 3 e çıkar sonra 4 e 5 de kal günde bir kere 5 damla iki mama arası dediler öyle yapıyorum ama değiştiricem damlayı
Adaalinamm busragunesm evet önce mama 40 dk sonra falan damla ver sonra yine mama yani iki mama arası öyle dediler birde bu ilacın damla yeri çok saçma minicik akıtıyor anlayamadım doğrumu veriyorum damla miktarını anlamadım
TugcenurLina busragunesm biz ocean kullanıyoruz gaz yada başka bi sorun yapmadı içeriği temiz. Sağlık ocağındakiler bebeklerin dişinde siyahlık yapıyormuş
Adaalinamm busragunesm ocean önermiş herkes kokusuda yokmuş rengide kan rengi değilmiş bir damla yeterliymiş sanırım bende ocean kullanıcam içinde paraben olduğunu bilmeden 2 gün kullanmış oldum maalesef 🥹