2prensesannesii Merhaba benim iki kızım var büyük kızımı 3.aydan sonra mama ile besledim 1 yaşına kadar. Dogum yaptim. 2.aydan sonra sütüm doyurmadi. Bende mama ile beraber anne sütü veriyordum. Meme mi unutmasin diye cay kaşığı ile veriyordum. Bebegim 3.ayinda. pazar gününden beri meme mi asla istemiyor biberon verdim artik dayanamadim çünkü kolik bebek zaten. Pazar gününden bu yana neredeyse her mama yemesinde afedersiniz ishal gibi gaz cikartip azıcık kaka yapiyor. Kendini öyle sıkıyor ki sanırsıniz bütün bagirsaklarini boşalttı. Hani mamadan olsa ben biberon vermeden bir ay önce de veriyordum . Ama neden olabilir böyle bisey basina gelen var mi normal mi acaba birkac gün daha gecmezse doktora gidicem ama sormak istedim
Ahmetaysima 2prensesannesii bu sebebepten dun gece doktora goturdum canim gazi varmis onun icin boyle yapiyormus 1 cay kasi zeytin yag ver dedi rahatlatir dedi gaz damlasi verdi damlanin hic bi faydasi olmadi zeytin yaginin oldu
Ikrazumra19 2prensesannesii usutmus olabilir o da gaz yapar canim ayaklarını sicak tut gecwr insallah
Seccc 2prensesannesii kullanılan biberonla alakalı olabilir kolik biberon değilse gaz yapmıştır çünkü içerisinde baloncuklar oluşuyor ve bebek o havacıkları da yutuyor buda gaz yapıyor maalesef benim en çok memnun kaldığım dr. Browns biberonları gerçi Türkiye’den çekilmiş ama bulabilirsen ondan al çok şükür hiç gaz sorunu yaşamadım. Eğer bulamazsanda mutlaka muadilleri vardır. Sevgiler ❤️
2prensesannesii Ahmetaysima ben karnini hep yagla ovarim zaten zeytinyagi ile damlasida var zinco hangi mamayi kullaniyorsunuz
Ahmetaysima 2prensesannesii sma kullaniyorum canim bide gaz damlasi her bebekte ayni etkiyi gostermiyormus bana dun doktor vicol diye bi damla yazdi ise yaramadi baska bi damla alacam
Mmaside Bizdede aynı sıkıntı var 2 aylık bebeğim aşırı kasılıyo karnına zeytinyağı ile masaj yapıyorum aile hekimimiz göstermişti masaj hareketlerini bide popo kısmında makatın içine doğru dairesel hareketlerle zeytinyağı masajı demişti onlar rahatlatıyo biraz
2prensesannesii Seccc valla o biberonlara gücüm yetmez pahali biraz. Damakli emzik başı ile veriyorum
MinikCilek 2prensesannesii canım sütünü sağıp biberonla ver istersen bişey olmaz ya ac kalmasın en azından bide bi kaşık zeytinyagı katabilirsin mamasına ben direkte içirmiştim🙏🏻
Melegimmm9 2prensesannesii Dr. Browns antikolik biberon ve aptamil conformil mama gazı en aza indirmek için öneririm ve doktorunuza danışıp gaz damlası kullanabilirsiniz
ilaygunduz bebelacın gold olanı var, onun sindirimi daha rahat onu kullanabilirsiniz ama bana biberondan gibi geldi, yine kaşıkla verseniz zor mu olur
2prensesannesii ilaygunduz kolik ya ufacik aciksa sanki saatlerdir yememis gibi agliyor o arada veriyorum aglarken yarisi agzinda yarısı yerde