Minikdederler Bugün iftar sofrasında bebeğimin bacağına kaynar çorba döküldü. Aklımı kaçıracaktım bir saniyelik birşey nasıl çekti kaseyi bir anda deliriyorum düşündükçe. Çorba aşırı kaynardı bende çok yandım. Hemen soğuk suya tuttuk acil yanık merkezine gittik, soğuk suya tutarken derisi soyulmaya başladı. Hastanede nasıl koşuşturduk iftar vakti doktorda yoktu. Bi sargı beziyle sardılar galiba ilaçlıydı kaçıncı derece yarın anlaşılır dedi eve gönderdiler. Sabah 10 gibi gelin dedi. Ağlamaktan başka birşey gelmiyor elimden kendimi suçluyorum benim yüzümden oldu. Sağ bacağı boydan boya yer yer soyulma var. Soyulmalar kaçıncı derece yanığa giriyor. Çok korkuyorum evladıma birşey olacak canı yanacak diye. Aklımı kaçıracağım.
Atssssss000 Minikdederler çok geçmiş olsun oncelikle agri kesici verebilirsiniz bebeginize agrilari dinsin diye simdi burda kim ne derse yanlis soyler en iyisi yarin bi yanik merkezine gidin gece boyunca da sargiyi acmayin actiysaniz da su baloncuklarini patlatmayin lutfen, acil sifalar dilerim🙏🌸
Gold Minikdederler Üzülmeyin daha çok minik olduğu için vucud kendini yeniliyor düzelecektir inşallah Benzeri bizimde başımıza gelmişti. Önce su topluyor sonra kendi kendine patlıyor onlar Doktor size krem ilac verecektir düzenli kullanırsanız inşallah bişeyi kalmaz
Kubraca_ Minikdederler 1 buçuk yaşındayken bende yanmışım kaynamış çay ile bacağıma külotlu çorabı zor çıkarmışlar derim onunla beraber gelmiş Allah büyük ne iz var nede başka birşey çok şükürki üstelik köy yerinde yaşarken olmuş Allah acil şifalar versin içinş ferah tut bi kaç zaman çekilir yanık iyileşmesi zor ama büyüyen gelişen bi bebek olduğu için vücut yeniliyor bende hiç birşey yok yol baldırım olduğu gibi yanmış
Minikdederler Yuse Gold brsnn @Atssssss000 Asyaveannesi04 Allah razı olsun hepinizden içimi rahatlattınız. Calpol verdim ağlama sızlama yok rahat uyuyor inşallah canı yanmaz yavrumun çabucak atlatır hepiniz sağolun
brsnn Çok üzücü bir durum ama soğukkanlıliginizi koruyun. Daha bebek ileride bir şey hatırlamaz, benim bir arkadaşımın kocası da ,yıllar önce, sıcak suyu devirmisti yanlışlıkla tabii. Şimdi gayet iyi çocuğu. İnşallah hafif atlatır, çok çok geçmiş olsun.
Yuse Geçen hafta iftar sonrası benim de 12 aylık oğlum iki parmağını çay bardağına soktu ve öyle bir çığlıkla bardağı fırlattı ki dedim kesin parmağında iz kalacak… hemen soğuk suya tutup sudokrem sürdük ve hastaneye gittik ilaçlı gazlı bez sardılar bir de bezi çıkartmasın diye file taktılar 4 gün her akşam pansumana götürdük şimdi iyi çok şükür şu topladı sonra kendiliğinden indi sadece soyulmalar kaldı ama iz kalmadı içinizi ferah tutun bebeklerin ciltleri hassas evet ama bizimkilere oranla daha hızlı iyileşiyor siz de her gün pansumana götürün birşeyciği kalmaz Allah’ın izniyle
Gul-42 Minikdederler youtube tuğba caner var onların oglunun yuzunee kahve mak sıcak kahve dokuldu ve cocuk bembeyaz hıc ızı kalmadı bakın bence ıcınız rahatlar
minikoglan Gul-42 evet bide merveakgeyk var Onlar süreçlerini paylaştılar neler kullandıklarını filan bakabilirsiniz
blackpink Minikdederler Kusura bakmayın ama 8 aylık çocuk neden çocuk yemek masasında oturmuyor ? Her zamam kontrol edemezsin ki yer sofrasında sanırım sizde yerde oturup yediğiniz icin çocukta oturur yanınızda uslu durur sanıyorsunuz ama o yer sofrasından çok çocuk çorbadan çaydan yandı lütfen bence masanız varsa masaya onuda bebek yemek masasına koyun çok geçmiş olsun
Minikdederler blackpink misafirliğe gitmiştik, sofrada oturduk ve mama sandalyesi yoktu. Zaten içim yanıyor ne anlıyorsunuz böyle yargılamaktan. Elimden bişey gelmiyor. Gerçekten ayıp ediyorsunuz ya
blackpink Minikdederler o çocuk çok hareketlenicek daha kızımdan biliyorum yürümeye baslayınca hep eliniz çorbada çayda olucak zar zor yiceksiniz yerde ama bence masanız olsa onunda kendi mama sandalyesi çok rahat edersiniz böyle sorunlarda olmaz birdaha,
blackpink Minikdederler ozaman yemiceksin bacım o ne anlar sofradan veya kontrol ediceksiniz kimi görsem çocuğumun üstüne çaydanlık döküldü çay döküldü yani biz neden gözümüzü ayırmıyoruz yerde yemiyoruz misafirlikte önce ben sonra eşim yiyor ne anlar o daha masada yemekten herşeyi ellemek ister dokunmak kazalarda olur geçmiş ılsn
Minikdederler Görsel ekleyemiyorum çok kötü olmuş bacağı bi kısım derisi kalkmış yer yer su toplamış onları patlatıp sargı bezini kremleyip tekrar sardılar, çarşambaya kadar açmayın dediler
gulceebrar Minikdederler öncelikle çok geçmiş olsun. Saf zeytin yağı ve bal mumunu karıştırıp sürün çok çabuk toparlayacak ve inşallah izi kalmayacaktır. Acısınıda hafifletir.
Minikdederler gulceebrar bunu bir arkadaşımda söyledi, deneyeceğim. Ancak sargılı şuan doktor kesinlikle açmayın dedi. Çarşamba pansumanı var bakalım