defne_omer Kızlar 2 aylık bebeğim var ve az önce dudağımda çok az iç tarafta kabariklik fark ettim sanırım uçuk çıkacak birsey olurmu bebeğime sütten vs geçer mi yada bugün öptüm onu geçer mi , budurumu yaşayan var mı Dr danışayım mı
Sev16 defne_omer sütten geçicek bi durum değil ama bebeğinizi öpmeyin çünkü uçuk virüsü bebekken bulaşan bir virüs ve vücuda yerleşir sonra bağışıklık her düştüğünde stresli falan olunca hemen çıkar ama şuan bebeğinize geçerse bizimki kadar hafif atlatamaz öpmeyin yeter bende de çıkıyor çok şükür bulaşmadı
Pamuk_esos Ay bende bugün felaket bı şekilde uyandım burnumun içi ağzımın içi dilim her tarafım uçuk şeklinde ekmek yiyemiyorum geçer mi bende bilmiyorum 4 aylık bebeğim sizde ne durumlar oluştu bebekde acaba eliyle emerken yüzüme fln dokunuyor hemen yıkıyorum elini yüzüm çok kötü
slymnsmy Pamuk_esos oğlum 2 yaşındayken bu durumu yaşadık çok dikkatli olun ağzında oğlumun 8 tane falan aft yarasi cikmisti uyuyamiyordu bile yavrum offf off diyordu sürekli ateşi vardı acile götürdük dişten olabilir ateş dediler ağzına bakmadılar bile çocuk doktoruda öyle dedi artık dayanayip dış dokturuna götürdük ağladığı için ve karanlıkta bakmaya çalıştığı için ağzına bakamadi oda dişten dir dedi oğlum on gün boyunca neler çekti en sonunda özelde çocuk doktoruna götürdük o aftli bir insan temas etmiş ondan olmuş ilaç vericem ama zamanla gecicek dedi sonra parmağında birşeyler çıktı yine aynı doktora götürdük bu uçuk dolamasi demişti baya zorlu bir süreçti hiç birşey yiyemiyordu aftlardan dolari
defne_omer Pamuk_esos kuzum dikkat et öpme benimki uçuk değilmiş sabah geri geçti sıcak Bise içtim muhtemelen
defne_omer Sev16 teşekkür ederim kuzum bende çok sık çıkıyor hamileyken de çıkmıştı doğuma uçuklu girdim hatta opemedim yavrumu ama bunu yazdığımda uçuğum yokmuş sıcak birsey içinde pamukcuk gibi bise olmuş sabah geçti