Atssssss000 Kızlar merhaba, kızım 9 aylik. Malum havalar da ısınmaya başladı güneş kremi sürmeye kaçınci ayda başladınız ve hangi markanın kremini kullanıyorsunuz?🌸
AdileElida Atssssss000 benim oğlum da 7 aylık, bugün dışarı çıktık yaz gibiydi resmen. Eve gelince yüzünün kızardığını fark ettim. Ben de burda bekliyim bana da fikir olur 😊
Mnli Atssssss000 mustelanınkini aile boyu kullanıyoruz ilk çocuğuma 7 aylıkken kullanmaya başladım yaza gelmişti yazlığa gittik mecbur başladık kızım 8 aylık bugün ormana gitmiştik krem sürmedim bu kadar sıcak olacağını düşünmedim o da ben de yanmışız
Atssssss000 AdileElida Evet benimde kizimin yuzu cok hassas bende kizardigini farkettim soruyim istedim🌸
cevriyeee Kız çocuklarına genelde askılı bluz elbise giydirildiği icinn yazın omuzları açık kalıyor o tarz giydirdiğiniz zaman sürün omuzları yanmasın ama benim oğlum var mesele deniz dışında sürmedim ben omuzları kapalı olduğu için anlatabildim umarım😂
Mnli AdileElida evet o hatta çoğu zaman yanında hediye güneş sonrası losyon da oluyor ama onu kullanırsanız dikkat edin oğlum onu sürünce ağlardı hep ben sürünce bişey olmuyordu konuşmaya başlayınca dedi ki bu yakıyor başka bir daha büyük çocuğa denedik hiç bişey demeden o da dedi bu yakıyor
Mnli Atssssss000 bebeğinize göre değişir 50 en yüksek zaten ama benim çocuklarım da ben de aşırı aşırı beyazız bugün bile yanmışız ben asla havuzda denizde mayo ile gezdiremiyorum uzun kollu mayo uv korumalı şapka ve güneş gözlüğü mutlaka kullanıyoruz daha esmer tenli bebeklerde bu kadarına gerek olmuyor komşum çocuğu üstsüz getiriyordu havuza çocuk temmuzda çikolata gibi olmuştu bizimkiler yanınca kızarıyor ve acılı oluyor