scinar yenianne57 dalinin icerigi degismis diye biliyorum eski masum dalin degil o yüzden tercih etmedim
Zmh0311 yenianne57 dalin şampuan kullanıyordum bebeğimin cildinde kuruluk yaptı doktorum mustela önerdi şimdi sıkıntı yaşamıyoruz
dogan26 Lütfen bebeklerinize dalin uni baby muslera gibi ürünlerden kullanmıyın içerikleri temiz değil bebeğim 1 aylıkken alerji oldu vücudu kıpkırmızı para para pul pul döküntü oldu kurudu dalin kullanıyordum doktor asla bu ürünleri evine sokma dedi linola mutlaka araştırın bu şampuanı doktor bunu tavsiye etti ve bebeğim iyi oldu vücut kremimde var ben aylarca uğraştım acı çektim umarım faydası olur bu yazının annelere
cevriyeee dogan26 2 yaşına kadar mustela kullandım eczane ürünü çok iyi krem olarak başka marka kullanıyordum bir ara soğuktan yüzü pul pul döküldü gene mustelanın kremini kullandım hemen geçti neyini beğenmediniz anlayamadım
Hoptirililaylalaylaylilaylom Öncelerde en çok dalini duyuyordum, şuan hiç duymuyorum. İyi olduğunu düşünmüyorum. Yukarıda arkadaş da yazmış. Hrşeyi değiştriolar, eski hallerinden eser kalmıo
Gizemdurudmr Benimde 40 günlük bebeğim var hergün dalinle yıkıyorum hiçbir sıkıntımız olmadı çok şükür. Tabi bu tamamen bebeğin cildiyle alakalı Bi durum alerjiye yatkınsa teni ne kullanırsanız kullanın dokunabilir
milann Biz yenidoğan dönemimden itibaren mustela kullanıyoruz ve hiç sıkıntı yaşamadık 5 aylıkken falan bi dalin denedik konak ve kuruluk yaptı oğlumun cildinde şimdi mustelayla devam