bsrsvr 2 buçuk aylık bebeğim bir haftadır kaka yapmıyor gazı çok kötü kokmaya başladı bir sorun olur mu doktora gitmem gerekir mi acaba
meyrmo bsrsvr anne sütüyle beslenen bebeklerin 10 güne kadar kaka yapmamasi normalmis doktor söylemişti banada benim bebeğimde 5 gün felan yapmamıştı sormustum
Serap-asel bsrsvr anne sütü alan bebeklerde 10gune kadar normal fakat karnı yumuşaksa huzursuz deılse kakasını yaptığı zaman sert yapmıyorsa telaş yok normal olyo benim kızımda oyleydı anne sütü ile beslenıyor 9-10gune bır yapmaya başlamıştı tam duzeldı derken ek gıdada biraz sert kaka yapmaya başladı
dogan26 Hiç korkmayın benim bebeğimde öyleydi bir çay kaşığından az zeytinyağ içir mama veriyorsan ara ara içine kat bana doktorum tavsiye etmişti şuna kızım 6 aylık maşallah hiç gazımız olmadı gaz sancısı ne bilmedik kakası hep düzenliydi şifa bulsun inşallah 🙏🏻
bsrsvr meyrmo anne sütü ile besleniyor sizin bebeğinizin de gazı kötü kokuyor muydu beni o endişelendirdi çok kötü kokuyor
naka bsrsvr benimki de anne sütü ile besleniyor gazıda kakasıda kokuyor baya yani kaka yapması azaldı başlardaki gibi de değil ama normaldir diye düşünüyorum doktora gittiğimde mutlaka soracağım
bsrsvr Serap-asel ilk defa böyle oldu bizim normalde 2-3 günde bir yapardı kokmazdı gazı da kakası da
naka bsrsvr başlarda her açışta dolu görürdüm şimdi gaz çıkartırken kaçırmış oluyor ama bir tane yada iki tane mutlaka dolu dolu görüyorum
aTeacher-aMommy 4 aylık bebeğim 3 haftadır aynı sorunu yaşıyoruz kötü kokulu ve kıvamı da biraz yoğun. Pazartesi günü doktora gideceğiz biz de.
aleynasulun Biz iki aydır aynı problemi yaşıyoruz 10 güne kadar yapmıyor, yapmadığı gün ilerledikçe gazı kokuyor. Doktoru normal dedi sert değilse kabızlık tedavisi yapmaya gerek yokmuş zaten