meowmeov Kızlar 50 günlük bebek kaç saatte bir emzirilmeli ben hala 3 saatte bir emziriyorum uyusa da uyandırıyorum böyle mi olmalı yoksa yanlış mı yapıyorum
Zengo meowmeov benimde 50 gunluk kendi acikip kalkmiyormu bizim ki 2 2.bucuk saate kalkiuo.ama bi kac defa 4 saat uyumustu korkup kendim kaldirdim.bi kaldirmayin bakalim ne yapacak belki acikip kalkacaj
Senasome meowmeov canım sarılık durumu yoksa kilosu iyi gidiyorsa bırak uyusun.. gelişimi için uyku kalitesi çok önemli..
dodu0207 meowmeov uyanmazsa eğer kaldırmayın 5 saatte bir yeterli diyor doktorlar benimki de 45 günlük max 4 saat uyudu 5i istesekte bulamayız yani
meowmeov Zengo yok kalkmıyor ya çünkü aşırı gaz sancıları oluyor saatlerce uyumuyor uyuyunca da uzun uyuyor sonra kaldırıyorum sonra tekrar uzun süre uyuyamıyor üzülüyorum da adam akıllı uyku uyuyamıyor 😢😢
mbctnnn Zengo gece uykusundan kaldirmaniza gerek yok 1 ayı geçtiğinzde iyi araştırma yapın kendi kalkiyorsa da sıkıntı yok tabiki ama gece uykusunu bolmeyin ki sizde rahat edin alişsin bu düzene minik :)))
gamze33_ meowmeov merhaba bizim de gaz sancısı çok oluyordu Clinikid isimli bir masaj yağı var bize çok iyi geldi isterseniz siz de bir deneyin
Ayserose Bence çok normal hatta 3 saat bile çoktu bizim için o zamanlar. Ne zaman isterse veriyordum 1 saatte bir emiyordu şu an 9 aylık 2-3 saatte bir emiyor saat odaklı olmayın istedikçe emzirin ve gece beslenmesi tabiki önemli 2-3 kez emmesi normal gecede
meowmeov Ayserose benimkinin söyle bir problemi var mememi çekemiyor tam olarak silikonla emziriyorum kendi mememi kabul etmiyor çok denedim hala deniyorum o nedenle süt sağıp vermek zorunda kalıyorum maalesef 😢 emzirdiğim zaman saatlerce emsede çekemiyor doyacak kadar sonra ağlıyor o yüzden hep saat bazlı vermek zorunda kalıyorum çok üzülüyorum bu duruma zaten aşırı moralim bozuluyor beni ememediği için 😢
Ayserose meowmeov tüh 🥺 olsun ama en azından anne sütü alıyor hiç sütü gelmeyen insanlar var moralinizi bozmayın 🙏🏼
meowmeov mbctnnn çok teşekkür ederim ☺️ biraz kilosu yaşıtlarına göre düşük 2800 doğdu 2400’e kadar düştü şu an 3.500 🥲 yenidoğana çok yakın o nedenle de bilemiyorum napsam
mbctnnn meowmeov kilo alımı için mama veriyorsan az zeytinyağı köy tatlı kaşığı kadar kilo alır çok araştırdım inan ise yarıyor ama iki üç ginde bir yap fark edeceksiniz
meowmeov gamze33_ bakayım ona masaj yapıyorum bez değiştirirken ama fayda yok yavrum sabahtan beri çok acı çekiyordu 20.30 gibi anca uykuya dalabildi 😢