Ben hayvanları çok severim hatta bekarken köyde dayimlarda bir sürü kedi olurdu onlarla yatardım köpekleri falan baya severdim hala seviyorum görsem ama eşim tiksinir hayvanlardan ellini falan süremez ama kapının onunede mutlaka kedi maması köpek maması alıp koyar su ile sadece dokunamaz aynı annesi de öyle annesi daha katı hatta kızıma bakarken yardımcı oluyordu ve hayvanlardan korkutuyordu kızımı kızımda zamanla kedi ve köpekten korkmaya başladı görünce ağlardı bir gün eşimin akrabasını gittik kedisi yavrulamis kaynanam yine kızıma dokunma dedi anne karışma dedim senin yüzünden kızım hayvanları sevmiyor korkuyor dedim benim çocuğuma karışma bu şekilde korkutamazsın artık yeter dedim sonra orada yavru kedileri aldım sevdirdim anlattım hep ve korkusunu yendi kedilere artık dokunabiliyor ve seviyordu ama köpeklere karşı hala korkusu vardı hatta gece köpekler havladikca korkup yanıma gelirdi çünkü kaynanam seni ısırır diye korkutmuş neyse ben yine alıştırmaya çalıştım önceki kadar korkmadı bu akşam eşimin arkadaşına iftara gittik orada kopek vardı evlerinde ve kızım bu akşam o korkusunu da yendi köpek ile çok güzel oynadı hatta eve götürelim anne ben artık köpekleri de çok seviyorum dedi o kadar mutlu oldum ki kaynanam kendi gibi yapmak istedi kızımı ama olmadı bide köpek ile fotoğrafını çekip paylaştım 😄 iyiki kızımı daha fazla bakmasına zehirlemesine izin vermemisim yoksa kızım bütün hayvanlardan korkacakti paylaşmak istedim